Masterclass
Masterchefdommer og kok Thomas Castberg viser dig hvor enkelt det er at lave god mad selv. Og forklarer dig trin for trin hvordan du skal gøre det, så du ikke mister modet midt i mayonaisse-piskningen.
Bogens opskrifter er ultrakorte, til gengæld er de båret af et væld af proces-billeder, der lækkert og pædagogisk guider dig igennem.
Thomas Castberg gør op med forestillingen om, at restaurant-mad er forbeholdt feinsmeckere. Mange af de teknikker de professionelle kokke bruger, er ikke raketvidenskab, men hvis du aldrig har lært dem, kan du naturligvis ikke bruge dem. Med Thomas Castbergs Masterclass trækker Thomas Castberg det hele ned på et jordnært niveau, hvor mange af de klassiske grundsten i kogekunsten bliver vendt og grundigt forklaret.
Forfatter | Thomas Castberg Larsen |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. feb. 2015 |
Sideantal | 200 |
Bredde | 205 |
Højde | 278 |
Dybde | 21 |
Vægt | 939 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 20. feb. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711337820 |
ISBN-10 | 8711337826 |
EAN | 9788711337820 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |