Med vinger til solens køkken

Af: Kirsten Skaarup
167,50 kr
500
ISBN
9788790181796
Bogen er en rejse- og madbog fra det gamle Ægypten til Tibets tinder & Aztekernes rige.
Globetrotteren og madskribenten Kirsten Skaarup rejste et år med rygsæk i Mellemøsten, Indien, Bangladesh, Burma, Thailand, Indonesien, Filippinerne, Kina, Tibet, Japan, USA og Mexico for at studere disse landes madkulturer.

I bogen fortæller hun om de forskellige landes madmæssige traditioner og om sit spændende møde med mad og mennesker jorden rundt.

""Spis og bliv vis. Man bliver i hvert fald meget klogere af at rejse med Kirsten Skaarup.Læseren ikke alene overgiver sig til hendes madlogik. Tænderne løber i vand efter den tyrkiske dadelpilaw, Indiens mulligatawny-suppe, de filippinske kokosgrønsager, den kinesiske otte-skatte-suppe og de mexicanske tortillas.""
- Berlingske Tidende.

""Netop køkkenets magi og fortælleglæden er de væsentlige ingredienser i denne usædvanlige madmæssige odyssé, præget af både engagement og personlig oplevelse.""
- Jyllands-Posten.
Specifikationer
Undertitel en rejse- og madbog fra det gamle Ægypten til Tibets tinder og Aztekernes rige
Forfatter Kirsten Skaarup
Forlag Olivia
Indbinding Indbundet
Varegruppe Grøn mad, Slankekost
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 4. aug. 2000
Sideantal 227
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 4. aug. 2000
Oplag 2
Udgave 1
ISBN-13 9788790181796
ISBN-10 8790181794
EAN 9788790181796
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.