Meyers glutenfri bageskole

Af: Meyers Madhus
398,75 kr
På lager
ISBN
9788711904060

Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.

 

Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.

 

Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.

Specifikationer
Forfatter Meyers Madhus
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Danmark, Kogebøger af kendte personer, Kogebøger: bagning, brød og kager, Specielle diæter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 23. okt. 2018
Sideantal 232
Bredde 206
Højde 282
Dybde 30
Vægt 995
Første udgave 2018
Oplagsdato 13. mar. 2020
Oplag 3
Udgave 1
ISBN-13 9788711904060
ISBN-10 8711904062
EAN 9788711904060
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.