Meyers glutenfri bageskole
Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den bagebog om glutenfri brød og kager, du altid har manglet.
Hemmeligheden bag et saftigt og velsmagende brød uden gluten er væde - masser af væde. Og når du bage med meget våde deje, er det en række vigtige tips og tricks, du skal kende. Dem får du i Meyers glutenfri bageskole, der byder på lækre og gennemarbejdede opskrifter på alle de typer af bagværk, du har brug for: Brød, boller, pandekager, vafler, madbrød, pizza, madtærter, tærter med bær, kanelsnegle, lagkager, cookies og masser af skærekager. Alt bagt helt uden gluten.
Claus Meyer er gastronomisk entreprenør og har i mere end 30 år arbejdet for at fremme mulighederne og kvaliteterne i den danske madkultur.
Forfatter | Meyers Madhus |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Danmark, Kogebøger af kendte personer, Kogebøger: bagning, brød og kager, Specielle diæter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 23. okt. 2018 |
Sideantal | 232 |
Bredde | 206 |
Højde | 282 |
Dybde | 30 |
Vægt | 995 |
Første udgave | 2018 |
Oplagsdato | 13. mar. 2020 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711904060 |
ISBN-10 | 8711904062 |
EAN | 9788711904060 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |