Mikkel Egelunds mad
198,75 kr
500
ISBN
9788776804992
Aftenshowets populære mandagskok, Mikkel Egelund, har en unik evne til at fremtrylle retter, der smager, som om du har stået i timevis i køkkenet. Men i virkeligheden tager det sjældent mere end 30 minutter at lave hans mad.
Mandagskokkens mad byder på nemme opskrifter på brunede kartofler, frikadeller, ´thanksgiving turkey´, valgflæsk, madpakker, pastasalat og ikke mindst: verdens bedste chokoladekage. Alt sammen retter, som Aftenshowets seere har bedt om hjælp til. Desuden giver Mikkel Egelund masser af tips til turen gennem fødevarejunglen, så du aldrig igen vil være i tvivl om, hvilken bøf du skal købe, om ananassen er frisk, om hvidløget er for gammelt, og hvad du egentlig skal bruge en pastinak til.
Mandagskokkens mad byder på nemme opskrifter på brunede kartofler, frikadeller, ´thanksgiving turkey´, valgflæsk, madpakker, pastasalat og ikke mindst: verdens bedste chokoladekage. Alt sammen retter, som Aftenshowets seere har bedt om hjælp til. Desuden giver Mikkel Egelund masser af tips til turen gennem fødevarejunglen, så du aldrig igen vil være i tvivl om, hvilken bøf du skal købe, om ananassen er frisk, om hvidløget er for gammelt, og hvad du egentlig skal bruge en pastinak til.
Forfatter | Mikkel Egelund |
---|---|
Forlag | DR |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 8. okt. 2008 |
Sideantal | 167 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 8. okt. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788776804992 |
ISBN-10 | 8776804992 |
EAN | 9788776804992 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |