Mit franske køkken
298,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788717044821
Det franske køkken har altid haft en særstatus i gastronomien; selvom det i nogle år harnbsp; været lidt glemt i vrimlen af nye; spændende køkkener; som er blevet moderne hen over de sidste tyve år.nbsp;Nu er tiden imidlertid igen moden til at sætte pris på det franske køkken. Og hvem kunne være bedre til at dele sin kærlighed til fransk madlavning end den franske kok Michel Roux; der i imponerende 30 år har opretholdt hele 3 Michelin-stjerner på sin hæderkronede restaurant The Waterside Inn.Den store franske mester destillerer hele sin omfattende viden om fransk mad og kogekunst ned i denne bog – ognbsp; tager læseren med på en inspirerende rejse gennem Frankrigs mange madkulturer: fra Picardie til Provence; fra Bretagne til Alsace.Bogens over 100 opskrifter og overdådige illustrationer er en sand udforskning af Frankrigs rigt varierede gastronomi; som har inspireret så mange andre køkkener verden over igennem århundreder.
Forfatter | Michel Roux |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Frankrig, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. sep. 2015 |
Sideantal | 272 |
Bredde | 225 |
Højde | 288 |
Dybde | 32 |
Vægt | 1677 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 1. sep. 2015 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717044821 |
ISBN-10 | 8717044821 |
EAN | 9788717044821 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |