Mit lille køkken i Paris
Du tror måske, at det franske køkken er gået i glemmebogen og i øvrigt regeres af forstokkede, gamle kokke, der skaber frygteligt komplicerede retter, som for en stor del består af smør. ”Mais non!” siger jeg. Franske smagsindtryk og teknikker behøver ikke ligge uden for almindelige menneskers rækkevidde.
Jeg bor i Paris og laver alt fra enkle middagsretter til overdådige gourmetmenuer. Og blot fordi der bruges smarte ord som ’jus’ og ’blanchir’, kræves der ikke adgang til et køkken med Michelin-stjerner for at lave god, fransk mad. Det har jeg i hvert fald ikke, og alligevel er det lykkedes mig at servere festmåltider til seks personer, teselskaber til otte damer og romantiske tre retters menuer til to forelskede.
Tag med på et spændende og velsmagende fransk eventyr. Velkommen til mit lille køkken i Paris …
Forfatter | Rachel Khoo |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Frankrig, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. sep. 2012 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 197 |
Højde | 254 |
Dybde | 29 |
Vægt | 1042 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 26. sep. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711395912 |
ISBN-10 | 8711395915 |
EAN | 9788711395912 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |