Mit pakistanske køkken
198,75 kr
500
ISBN
9788770552622
En hot og moderne kogebog med lettilgængelig hverdagsmad. Rushy Rashid tager på en farvestrålende rejse til barndommens pakistanske køkken med opskrifter, som er tilpasset danske smagsløg og indkøbsmuligheder. Med udgangspunkt i sin faster Mimis håndskrevne opskriftbog fortæller Rushy Rashid om den oversete pakistanske madkultur og giver en introduktion til de mest almindelige krydderier og ingredienser.
Bogen er inddelt i overskuelige kapitler om forretter og snacks, hovedretter med henholdsvis lam, oksekød, kylling og grøntsager samt desserter og tilbehør. Opskrifterne er krydret med traditionelle pakistanske husgeråd og beretninger fra indkøbsture i basaren og farmorens berømte festmiddage.
Rushy Rashid er journalist og debattør. Hun har tidligere udgivet bøgerne Et løft af sløret, Bag sløret og Du lovede, vi skulle hjem....
Bogen er inddelt i overskuelige kapitler om forretter og snacks, hovedretter med henholdsvis lam, oksekød, kylling og grøntsager samt desserter og tilbehør. Opskrifterne er krydret med traditionelle pakistanske husgeråd og beretninger fra indkøbsture i basaren og farmorens berømte festmiddage.
Rushy Rashid er journalist og debattør. Hun har tidligere udgivet bøgerne Et løft af sløret, Bag sløret og Du lovede, vi skulle hjem....
Forfatter | Rushy Rashid |
---|---|
Forlag | People's Press |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. maj 2008 |
Sideantal | 203 |
Bredde | 179 |
Højde | 246 |
Dybde | 17 |
Vægt | 689 |
Første udgave | 2010 |
Oplagsdato | 15. dec. 2008 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788770552622 |
ISBN-10 | 8770552622 |
EAN | 9788770552622 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |