Mit skandinaviske køkken

Af: Camilla plum
250,00 kr
500
ISBN
9788756798594

Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er – præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. 

Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. 

Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang.

Specifikationer
Forfatter Camilla plum
Forlag Politikens forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Nationale og regionale køkkener, Nordeuropa, Skandinavien
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 14. okt. 2011
Sideantal 272
Bredde 206
Højde 269
Dybde 22
Vægt 1082
Første udgave 2011
Oplagsdato 14. okt. 2011
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788756798594
ISBN-10 8756798598
EAN 9788756798594
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Anne-Li Engström
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.