Noma
298,75 kr
500
ISBN
9788756775397
På få år har restaurant NOMA på Christianshavn sensationelt etableret sig som et af øjeblikkets bedste spisesteder, ikke alene i Danmark, men også på det gastronomiske verdenskort.
Siden NOMA i 2003 inviterede sine første gæster på køkkenets moderne og overvældende fortolkning af det nordiske køkken, har NOMAS skaber Claus Meyer og restaurantens suveræne køkkenchef og ankermand René Redzepi arbejdet ihærdigt på at placere Norden på det gastronomiske verdenskort med samme selvfølgelighed som Spanien, Italien og Frankrig.
I bogen NOMA deler René Redzepi ud af sine opskrifter, der følger årstidernes skiften og tager udgangspunkt i svampe, urter, bær og andre spændende råvarer fra de nordiske landes natur. Han delagtiggør os i de tanker, der ligger bag hver enkelt af bogens opskrifter, og samtidig får vi hans og Claus Meyers historie om, hvordan det hele startede som en i mange øjnes umulig idé, der voksede til et beundringsværdigt forbillede.
Her er opskrifter på avancerede gæsteretter, der kræver en tur i den nordiske natur før den endelige leg i køkkenet, og her er opskifter på lettilgængelige retter, der gør det muligt at udforske råvarer som moskusokse, bakskuld, kongekrabber, gotlandsk lam og oste fra Jämtland.
Følg med på en gastronomisk rejse fra Grønland og Færøerne via Norge og Finland til det frodige Sydsverige og det nære Danmark, alt sammen smukt illustreret af fotografen Ditte Isager.
Siden NOMA i 2003 inviterede sine første gæster på køkkenets moderne og overvældende fortolkning af det nordiske køkken, har NOMAS skaber Claus Meyer og restaurantens suveræne køkkenchef og ankermand René Redzepi arbejdet ihærdigt på at placere Norden på det gastronomiske verdenskort med samme selvfølgelighed som Spanien, Italien og Frankrig.
I bogen NOMA deler René Redzepi ud af sine opskrifter, der følger årstidernes skiften og tager udgangspunkt i svampe, urter, bær og andre spændende råvarer fra de nordiske landes natur. Han delagtiggør os i de tanker, der ligger bag hver enkelt af bogens opskrifter, og samtidig får vi hans og Claus Meyers historie om, hvordan det hele startede som en i mange øjnes umulig idé, der voksede til et beundringsværdigt forbillede.
Her er opskrifter på avancerede gæsteretter, der kræver en tur i den nordiske natur før den endelige leg i køkkenet, og her er opskifter på lettilgængelige retter, der gør det muligt at udforske råvarer som moskusokse, bakskuld, kongekrabber, gotlandsk lam og oste fra Jämtland.
Følg med på en gastronomisk rejse fra Grønland og Færøerne via Norge og Finland til det frodige Sydsverige og det nære Danmark, alt sammen smukt illustreret af fotografen Ditte Isager.
Undertitel | nordisk mad |
---|---|
Forfatter | René Redzepi¤Claus Meyer |
Forlag | Politiken |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. nov. 2006 |
Sideantal | 183 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 14. nov. 2007 |
Oplag | 4 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756775397 |
ISBN-10 | 8756775393 |
EAN | 9788756775397 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |