Nordisk tang
“Tang - en kogebog med saft og kraft fra havet” er en kogebog, der introducerer tang som råvare for hjemmekøkkenet.
Det har længe været en kendt sag, at tang er en ‘superfood’ og kosttilskud med tang er at finde i enhver helsekostforretning.
Men tang er meget mere end “bare” sundt - tang er en fremragende smagsgiver og er i disse år noget af hypede i den gastronomiske branche. Tangmel, tangsalt, tangolie og andre tangprodukter gør sit indtog også i supermarkederne, og friskhøstet eller tørret tang bliver ikke bare brugt som råvare på de finere restauranter, men er også ved at gøre sit indtog i mange private køkkener. Altså kan enhver være med, blot de har kogebogen i hånden.
Forfatteren ved hvad det drejer sig om - han er ikke hvem som helst: Heine
Max Olesen er Danmarks nye tangkonge, og med sit fremstormende imperium
“Nordisk Tang” i Grenå er han ved at gøre Johan Bülow og lakridseventyret
følgeskab – udlandet er vilde med de danske tangprodukter, der har vendt tang
fra at være et kosttilskud til at være en udsøgt ingrediens i madlavningen
Undertitel | En kogebog fra havet |
---|---|
Forfatter | Heine Max Olesen og Gorm Wisweh |
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 15. apr. 2016 |
Sideantal | 148 |
Bredde | 190 |
Højde | 240 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 15. apr. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740609233 |
ISBN-10 | 8740609235 |
EAN | 9788740609233 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |