Ny Nordisk gastronomi
NOMA har gjort Det Nordiske Køkken verdensberømt, men det praktiseres også på mange af Danmarks andre fantastiske spisesteder, omend i en smule mindre dogmatisk form. Det bliver den ikke ringere af.
I denne bog inviteres man indenfor på 16 af de allerbedste danske restauranter, der repræsenterer gastronomi på allerhøjeste niveau, og hvor hovedindtrykket i maden er nordisk – det vil sige, den udspringer af eller kredser stærkt omkring terroirtanken og brugen af lokalt forankrede råvarer. Hver restaurant præsenteres med en tekst om maden, stedet og køkkenchefen samt tre opskrifter og et væld af stemningsfulde billeder. Det er mad i international klasse – den ypperligste man kan få serveret i Danmark i disse år.
Bogens tekst er både på dansk og engelsk.
Restauranterne er:
Alberto
KAOC
Dragsholm Slot
Falsled Kro
formel B
Frederikshøj
Geranium
Henne Kirkeby Kro
Herman
Malling & Schmidt
Mielcke & Hurtigkarl
Noma
Saison
Søllerød Kro
Ti Trin Ned
Villa Vest
Undertitel | Fortolkinger på 16 toprestauranter |
---|---|
Forfatter | Bent Christensen |
Forlag | Politikens forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Serviceerhverv |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 2. aug. 2012 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 249 |
Højde | 313 |
Dybde | 30 |
Vægt | 1701 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 2. aug. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756790390 |
ISBN-10 | 8756790392 |
EAN | 9788756790390 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |