Ny Nordisk gastronomi

Af: Bent Christensen
450,00 kr
500
ISBN
9788756790390

NOMA har gjort Det Nordiske Køkken verdensberømt, men det praktiseres også på mange af Danmarks andre fantastiske spisesteder, omend i en smule mindre dogmatisk form. Det bliver den ikke ringere af.

I denne bog inviteres man indenfor på 16 af de allerbedste danske restauranter, der repræsenterer gastronomi på allerhøjeste niveau, og hvor hovedindtrykket i maden er nordisk – det vil sige, den udspringer af eller kredser stærkt omkring terroirtanken og brugen af lokalt forankrede råvarer. Hver restaurant præsenteres med en tekst om maden, stedet og køkkenchefen samt tre opskrifter og et væld af stemningsfulde billeder. Det er mad i international klasse – den ypperligste man kan få serveret i Danmark i disse år. 

Bogens tekst er både på dansk og engelsk.

Restauranterne er:

Alberto

KAOC

Dragsholm Slot

Falsled Kro

formel B

Frederikshøj

Geranium

Henne Kirkeby Kro

Herman

Malling & Schmidt

Mielcke & Hurtigkarl

Noma

Saison

Søllerød Kro

Ti Trin Ned

Villa Vest

Specifikationer
Undertitel Fortolkinger på 16 toprestauranter
Forfatter Bent Christensen
Forlag Politikens forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Serviceerhverv
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 2. aug. 2012
Sideantal 288
Bredde 249
Højde 313
Dybde 30
Vægt 1701
Første udgave 2012
Oplagsdato 2. aug. 2012
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788756790390
ISBN-10 8756790392
EAN 9788756790390
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.