One pot
198,75 kr
På lager
ISBN
9788793575639
Der skal mad på bordet hver dag. Og helst noget, der smager godt, er sundt og fyldt med næring, uden at det tager for lang tid og efterlader en kæmpe opvask. Løsningen hedder one pot cooking, hvor du i princippet bare skal have en god gryde, et godt skærebræt, en kniv og nogle gange også en skål. Men det meste andet køkkenudstyr kan du godt lade blive i skuffen.
Det gør det nemmere at gå i køkkenet på en tirsdag, og samtidig bliver det en befrielse at finde ud af, hvor meget god mad der kan komme ud af enkle tilberedninger og basiskøkkenudstyr.
Alle bogens opskrifter er lavet ud fra ideen om, at du skal have så lidt køkkenarbejde som muligt og så meget velsmag som muligt. Fx laks med kål og kikærter, der får selskab af ingefær, lime og koriander, eller krydrede kødboller af lam i indisk tomatsauce. Der er klassikere som boeuf bourgignon og osso buco og spændende og lette retter med fisk og grønt. Alt sammen med velsmagen i højsædet – og minimal arbejdsindsats.
One pot cooking handler om at skære køkkenarbejdet ind til det allermest essentielle. At skære ned uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Ligesom vi i de her år downsizer vores bolig og skiller os af med overflødige ting, så handler one pot cooking også om, at vi ikke behøver at have kæmpe køkkener eller en kæmpe gastronomisk udstyrspakke for at lave god mad. Det gælder om at finde ind til det mest nødvendige og skære udnødvendige arbejdsgange fra.
One pot cooking er også en hjælp til den, der gerne vil lave mad fra bunden, men kan synes, det er svært i en travl hverdag. Flere af bogens opskrifter er både billigere og hurtigere end at hente take away.
Om forfatteren
Mette Mølbak er ansat ved dagbladet Politiken som madredaktør og har i en lang årrække haft samme stilling på ALT for damerne.
Mette Mølbak har en brændende interesse og passion for mad, som hun både formidler via opskrifter, artikler og bøger.
Undertitel | Alt i én gryde – Din genvej til nem hverdagsmad |
---|---|
Forfatter | Mette Mølbak |
Forlag | Muusmann Forlag |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger for selskaber, Kogebøger med fisk og skaldyr, Kogebøger med kylling og andet fjerkræ, Kogebøger med kød og vildt, Kogebøger med mejeriprodukter, Kogebøger med pasta, Kogebøger med ris, korn og kerner, Kogebøger med urter og krydderier, Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 9. apr. 2018 |
Sideantal | 112 |
Bredde | 179 |
Højde | 247 |
Dybde | 14 |
Vægt | 474 |
Første udgave | 2018 |
Oplagsdato | 16. jan. 2019 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793575639 |
ISBN-10 | 8793575637 |
EAN | 9788793575639 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |