Opskrifter fra Ricemarket by Henrik Yde

Af: Henrik Yde Andersen
228,75 kr
På lager
ISBN
9788799483907
Du står med den allerførste kogebog i hånden fra Henrik Yde – manden, der bragte det favnende, smagsfulde asiatiske køkken hele vejen fra vajende rismarker til kolde København. Han er også en dom fra Masterchef TV program.
Lad ham tage dig gennem retter, der vil skabe eksplosioner af velsmag i din mund - og brede smil fra dine gæsters! Lær, hvordan du selv kan lave de kendte, kinesiske dim sum og få opskriften på den mad, kokkene laver til sig selv, når alle gæster er gået.
Retterne serveres til daglig på restauranten Ricemarket, som ligger i hjertet af København.
Opskrifterne er fra Henrik Ydes fire år lange kulinariske vej gennem Thailand og hans makker Lerchai Treetawatchaiwongs families gemmer. De to har sammen givet København et lille hav af asiatiske køkkener, hvor deres restaurant Kiin Kiin i mange år har båret en Michelinstjerne.
Og nu er de dine – velkommen indenfor i dampen fra bambuskurvene, og velbekomme”

Specifikationer
Undertitel Vaskeægte asiatisk velsmag.
Forfatter Henrik Yde Andersen
Forlag Henrik Yde Andersen
Indbinding Hardback
Thema koder Nationale og regionale køkkener, Thailand
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 12. okt. 2011
Sideantal 123
Bredde 220
Højde 290
Dybde 17
Vægt 804
Første udgave 2011
Oplagsdato 12. okt. 2011
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788799483907
ISBN-10 8799483904
EAN 9788799483907
Sprog dan
Orignalsprog dan
Foreword Author Henrik Yde Andersen
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer wichmann+bendtsen photography
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.