Osteria 16
328,75 kr
På lager
ISBN
9788793604797
I 2014 åbnede restauranten Osteria 16 på Vesterbro i København. Stedet blev grundlagt af vennerne kokken Morten Kaltoft og kunstner Emil Alsbo. Her er ingen snobbede tjenere og pressefoldede servietter, men ærlig, italiensk mad serveret family style, så hele bordet deler. Osteria 16 er det moderne italienske køkken, hvor alle kan være med.
Med Osteria 16 – Kogebog præsenteres læseren for 60 enkle og originale italienske retter – fordelt på antipasti, primi, secondi og dolci samt klassiske italienske grundopskrifter. Udgangspunktet er få ingredienser af høj kvalitet og sæsonnære råvarer. I Osteria 16s køkken kan hver en ingrediens smages. Kogebogens mange småretter er simple, men stilsikre. Morten Kalktoft har tidligere arbejdet på Michelin-restauranten EraOra, og hans solide erfaring fornægter sig ikke i de nemt tilgængelige opskrifter.
Det hele serveres uhøjtideligt og ærligt – kogebogen er rigt illustreret med stemningsfulde billeder taget af Emil Alsbo selv. Resultatet er en kogebog i øjenhøjde og en visuel dagbog fra en af Københavns mest succesfulde restauranter de seneste år.
Undertitel | Kogebog |
---|---|
Forfatter | Morten Kaltoft og Emil Alsbo |
Forlag | Strandberg Publishing |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger for selskaber, Kogebøger: Specielle retter og menuer, Mad og drikke osv., Serveringsbranchen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. sep. 2019 |
Sideantal | 192 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2019 |
Oplagsdato | 26. sep. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793604797 |
ISBN-10 | 8793604793 |
EAN | 9788793604797 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Spine Studio |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Emil Alsbo |