Oxford vinleksikon
Oxford Vinleksikon er det definitive etbindsværk om vin, og bogen har vundet stort set alle de vinbogpriser, der findes.
Artiklerne er skrevet af 187 internationale eksperter.
Emnerne omfatter vinregioner, druesorter, vinfremstilling og vindyrkning, vinens kemi, vinens historie siden oldtiden, vin i kunst og litteratur, vinsmagning, aroma og mundfornemmelse, vin og helbred.
Dette er 4. udgave af Oxford Vinleksikon, og vinens verden har forandret sig meget siden 3. udgave. Nye vinlande og -områder er kommet til, stilarter og mode har ændret sig, ny teknologi er kommet til, og klimaforandringer er godt i gang med at forrykke vinens geografiske balance.
I forhold til 3. udgave (2008) er der ca. 300 nye opslagsord, mere end 60 % af artiklerne er blevet gennemgribende revideret. Kortene over alle vigtige vinregioner er revideret.
?Hvis man er novice i vines verden, kan man i dette etbindsværk lære mere om vin, end man kan i noget andet bogværk. Også for et fuldtids, professionelt vinmenneske er der masser af ny viden at finde.?
Andrew Jefford, Decanter
Forfatter | Jancis Robinson |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Gavebøger, Mad og drikke: vin, Opslagsværker |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 11. okt. 2017 |
Sideantal | 824 |
Bredde | 257 |
Højde | 321 |
Dybde | 60 |
Vægt | 4570 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 11. okt. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711540268 |
ISBN-10 | 8711540265 |
EAN | 9788711540268 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Anna Garde |
Illustreret i farver/sh | Nej |