Pølsemageri

Af: Jens Breinholdt Schou
248,75 kr
På lager
ISBN
9788776952815
At fremstille sine egne pølser er ikke så svært, som man skulle tro. Med ganske enkle midler kan enhver kaste sig over pølsemageriets ædle, men glemte kunst. Hjælpen til at komme i gang kan man hente i denne første kogebog på dansk, der giver anvisninger på, hvordan man kan tilberede sine egne velsmagende pølser.

Bogen er spækket med de bedste grundopskrifter, som man selv kan variere efter personlig smag. Bogen er forsynet med en historisk beskrivelse af dansk pølsemageri - der altid har hentet inspiration fra det store udland - og derudover beskriver den alt om hygiejne, teknik, råvarer og konservering. Forfatteren har i 25 år har oparbejdet en elementær viden og erfaring om emnet og har desuden “stået i lære” hos sin svigerfar, der var slagter og pølsemager.
Specifikationer
Undertitel Historie, råvarer og opskrifter
Forfatter Jens Breinholdt Schou
Forlag Forlaget Vandkunsten
Indbinding Hæftet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer, Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 26. nov. 2013
Sideantal 198
Bredde 160
Højde 242
Dybde 18
Vægt 488
Første udgave 2013
Oplagsdato 20. dec. 2017
Oplag 3
Udgave 1
ISBN-13 9788776952815
ISBN-10 8776952819
EAN 9788776952815
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.