Restaurant Karoline Amalie
398,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788791355721
Karoline Amalie - Midtjyllands stjerne gennem foreløbig 25 år
På Restaurant Karoline Amalie har kokkeparret Rikke Brockstedt og Kristian Evensen-Smith i 25 år bidraget til, at Silkeborg har en plads på det gastronomiske landkort. Gennem årene har restauranten modtaget stjerner og anerkendelse i både Den Danske Spiseguide og White Guide.Kogebogen indeholder mere end 50 forskellige opskrifter, der alle har været repræsenteret på restaurantens menukort.
Bent Christensen, stifter af Den Danske Spiseguide har skrevet efterord.
Forfatter | Kristian Evensen-Smith, Rikke Brockstedt, Anna Simonia Gjørup |
---|---|
Forlag | Karoline Amalie |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 6. mar. 2020 |
Sideantal | 240 |
Bredde | 300 |
Højde | 300 |
Dybde | 30 |
Vægt | 1200 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 6. mar. 2020 |
Oplag | 0 |
Udgave | 1 |
ISBN-10 | 8791355729 |
EAN | 9788791355721 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Anna Simonia Gjørup |
Commentary Author | Bent Christensen |
Omslagsgrafiker | Anna Simonia Gjørup |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Sara Mee Joo Jensen |