Produktionshygiejne

Af: Lotte Mollerup
418,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788770825214
Bogen giver en grundig indføring i centrale hygiejnebegreber ved behandlingen af fødevarer i de offentlige køkkener, store som små. Bogen har fokus på egenkontrol og omhandler desuden emner som mikrobiologi, skadedyrsbekæmpelse og almen fødevarehygiejne, ligesom miljøhensyn inddrages.
Specifikationer
Forfatter Lotte Mollerup
Forlag PRAXIS - Erhvervsskolernes Forlag
Indbinding Hæftet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi, Lærervejledninger og undervisningsmateriale, Serviceerhverv
Varegruppe Skole- og lærebøger, div.
Ekspedition EF
Udgivelsesdato 10. maj 2016
Sideantal 180
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 2012
Oplagsdato 10. maj 2016
Oplag 1
Udgave 5
Serie Ernæringsassistent
ISBN-13 9788770825214
ISBN-10 8770825211
EAN 9788770825214
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.