Restaurationen - maden og vinen
148,75 kr
500
ISBN
9788712038702
Restaurationen ligger i hjertet af København og er kendt for sin udsøgte mad og vin.
Bo og Lisbeth Jacobsen driver Restaurationen og har sammen med deres vintjener, Niels Monberg, skrevet denne kogebog.
Fra Restaurationens alsidige menuer er der udvalgt 60 opskrifter, og til disse gives forslag og kommentarer til de helt rigtige vine.
Opskrifterne er enkle i deres sammensætning og omfatter både fisk, skaldyr, kød, vildt og desserter. Bogen indeholder desuden grundopskrifter og et lille vinleksikon
Undertitel | Maden og vinen |
---|---|
Forfatter | Bo Jacobsen, Lisbeth Jacobsen & Niels Monberg. |
Forlag | Gads Forlag |
Indbinding | Hæftet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 14. nov. 2001 |
Sideantal | 151 |
Bredde | 210 |
Højde | 297 |
Dybde | 12 |
Vægt | 704 |
Første udgave | 2001 |
Oplagsdato | 14. nov. 2001 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788712038702 |
ISBN-10 | 8712038709 |
EAN | 9788712038702 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | null |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Jes Buusmann |