Året rundt i Meyers køkken
Året rundt i Meyers køkken er en genudgivelse af Claus Meyers første kogebog fra 1993, hvor han lagde grundstenen til sin enorme betydning for dansk madkultur.
Med fokus på årstidernes skiften i Danmark, lokale råvarer, økologi og dyrevelfærd skrev Claus Meyer for 20 år siden en kogebog, der markerede hans første skridt imod det Nye Nordiske Køkken-projekt og etableringen af Noma, som siden skulle blive udråbt til verdens bedste restaurant.
I bogens fyldige forord raser en ung Meyer mod åndløsheden i den danske madkultur. Både producenter og forbrugere står for skud, når den passionerede madentreprenør revser hjerne- og hjerteløs overproduktion, den manglende fornemmelse for de muligheder, som findes netop dette sted på jorden, og den ligegyldighed der alt for ofte, til ugunst for alle involverede, præger rammerne for det vigtige fælles måltid. I dag er Claus Meyer internationalt anerkendt for sit arbejde, og har udgivet en række nyskabende kogebøger.
Året rundt i Meyers køkken er stadig en lille perle i hans forfatterskab.
Forfatter | Claus Meyer |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 19. dec. 2013 |
Sideantal | 203 |
Bredde | 216 |
Højde | 304 |
Dybde | 25 |
Vægt | 1016 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 19. dec. 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711344163 |
ISBN-10 | 8711344164 |
EAN | 9788711344163 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |