Stegt flæsk med persillesovs

Af: Trine Gregorius
198,75 kr
På lager
ISBN
9788763841269
Her er en bog med alle opskrifterne fra det danske køkken i sin mest rene og traditionelle udgave. Lige til at gå til! Med Stegt flæsk med persillesovs kan enhver gå bedstemor i bedene - med sikker succes. Vi spiser gerne mad fra alle verdensdele, og interessen for at lave eksotisk mad boomer. De fleste børn er fortrolige med pizza og pasta, chili con carne og curryretter fra Indien. Men hvad med det gamle danske køkken? Skal de ikke kende dem? De elskede retter, som dufter skønt af barndom og familiehøjtider, solfyldte somre og snedækkede vintre. Trine Gregorius har i sin charmerende og gennemillustrerede bog samlet en række af de mest traditionsrige og elskede retter - lige fra frikadeller og flæskesteg (med sprød svær) til citronfromage og stikkelsbærgrød. Der er forretter, hovedretter og desserter - og dertil opskrifter på tilbehøret, der sætter prikken over i'et.
Specifikationer
Undertitel og alle de andre danske livretter
Forfatter Trine Gregorius
Forlag Rosinante
Indbinding Indbundet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter, Nationale og regionale køkkener
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 2. nov. 2015
Sideantal 160
Bredde 178
Højde 248
Dybde 14
Vægt 496
Første udgave 2015
Oplagsdato 25. nov. 2015
Oplag 2
Udgave 1
ISBN-13 9788763841269
ISBN-10 8763841269
EAN 9788763841269
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Lonnie Hamborg - Imperiet
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.