Rick Stein's fiskeretter
298,75 kr
500
ISBN
9788763710015
Lækre opskrifter - tilgængelige teknikker - Omfattende information...
Rick Steins lidenskab for tilberedning og servering af fisk har inspireret mange af os til at blive mere eventyrlystne medhensyn til de fiskeretter, vi spiser. Og alligevel kan selv den skarpeste kok stadig finde det en smule intimiderende at skulle forberede og tilberede fisk hjemme i køkkenet. I Rick Steins Fiskeretter vil Rick hjælpe os til at overkomme frygten, idet han kombinerer praktiske tips, trin-for-trin teknikker og fabelagtige opskrifter, således at vi her har den ultimative ledsager til tilberedning af fisk. Delt op i tre afsnit og baseret på de metoder, som han underviser i på sin fiskekokkeskole i Padstow, guider Rick Steins Fiskeretter læseren igennem hele processen at tilberede fisk, lige fra udvælgelse og indkøb af fisk til forberedelse og servering.
Afsnit 1: Teknikker
Dette afsnit indeholder en omfattende gennemgang af forberedelses- og tilberedelses-teknikker, lige fra filetering af småfisk over forberedelse af fladfisk og til at lave fiskestuvninger, således at kokken er væbnet til at kunne håndtere en hvilken som helst form for fisk. Hver teknik følges af trin-for-trin tekst og beskrivende farvefotografier.
Afsnit 2: Opskrifter
Et udvalg på 200 opskrifter udvalgt af Rick til at demonstrereteknikkerne fra første afsnit, som med sikkerhed vil få dit mundvand til at løbe. Rick har medtaget mange favoritter fra sine tidligere bøger såsom Bouillabaisse, Braiseret kuller medblåmuslinger, spinat og kørvel og Snapper på åben grill medmango-, reje- og chili-salsa, såvel som et udvalg af nye opskrifter som Lakse-pavé med bagte tomater og fennikel og Pigget hummersalat med tomat-, estragon- og kørvel-dressing.
Afsnit 3: Information
Rick mener, at det er vigtigt for os at vide noget om fiskene selv og de familier, de hører ind under, for at vi kan forberede og tilberede den pågældende fisk korrekt. Dette komplette opslagsværk kombinerer beskrivende tekst om verdens størst
Rick Steins lidenskab for tilberedning og servering af fisk har inspireret mange af os til at blive mere eventyrlystne medhensyn til de fiskeretter, vi spiser. Og alligevel kan selv den skarpeste kok stadig finde det en smule intimiderende at skulle forberede og tilberede fisk hjemme i køkkenet. I Rick Steins Fiskeretter vil Rick hjælpe os til at overkomme frygten, idet han kombinerer praktiske tips, trin-for-trin teknikker og fabelagtige opskrifter, således at vi her har den ultimative ledsager til tilberedning af fisk. Delt op i tre afsnit og baseret på de metoder, som han underviser i på sin fiskekokkeskole i Padstow, guider Rick Steins Fiskeretter læseren igennem hele processen at tilberede fisk, lige fra udvælgelse og indkøb af fisk til forberedelse og servering.
Afsnit 1: Teknikker
Dette afsnit indeholder en omfattende gennemgang af forberedelses- og tilberedelses-teknikker, lige fra filetering af småfisk over forberedelse af fladfisk og til at lave fiskestuvninger, således at kokken er væbnet til at kunne håndtere en hvilken som helst form for fisk. Hver teknik følges af trin-for-trin tekst og beskrivende farvefotografier.
Afsnit 2: Opskrifter
Et udvalg på 200 opskrifter udvalgt af Rick til at demonstrereteknikkerne fra første afsnit, som med sikkerhed vil få dit mundvand til at løbe. Rick har medtaget mange favoritter fra sine tidligere bøger såsom Bouillabaisse, Braiseret kuller medblåmuslinger, spinat og kørvel og Snapper på åben grill medmango-, reje- og chili-salsa, såvel som et udvalg af nye opskrifter som Lakse-pavé med bagte tomater og fennikel og Pigget hummersalat med tomat-, estragon- og kørvel-dressing.
Afsnit 3: Information
Rick mener, at det er vigtigt for os at vide noget om fiskene selv og de familier, de hører ind under, for at vi kan forberede og tilberede den pågældende fisk korrekt. Dette komplette opslagsværk kombinerer beskrivende tekst om verdens størst
Forfatter | Rick Stein |
---|---|
Forlag | K.E. Mathiasen |
Indbinding | Ukendt |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. okt. 2004 |
Sideantal | 264 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788763710015 |
ISBN-10 | 8763710013 |
EAN | 9788763710015 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Illustreret i farver/sh | Nej |