Saltning og røgning (rev. udg.)
298,75 kr
På lager
ISBN
9788711449233
No-nonsense håndbog med praktisk tilgang til emnet. Indeholder bl.a. anvisning på, hvordan man selv bygger en ovn til kold-og varmrøgning.
Opskrifter på fx saltsild, tørrede jyder, sprængt and, gås og lammekølle, røget ål og laks og meget mere. Bogen indeholder også serveringsopskrifter med forslag til lækkert tilbehør.
Ny udgave med ca. 25 nye opskrifter.
Forfatter | Preben Madsen |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 5. nov. 2015 |
Sideantal | 180 |
Bredde | 153 |
Højde | 217 |
Dybde | 19 |
Vægt | 488 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 6. dec. 2018 |
Oplag | 2 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788711449233 |
ISBN-10 | 8711449233 |
EAN | 9788711449233 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |