Simremad
Af: Claus Christensen, m.fl.
148,75 kr
554
ISBN
9788770552356
Denne utraditionelle kogebog er skrevet af en gruppe unge entusiastiske fyre, der holder af at lave mad og kan lide at tage sig tid til det. Derfor har de alle været i mesterlære hos den legendariske Røde Claus fra restaurant Gammel Mønt, som har givet sin viden og kærlighed til maden videre. Sammen har de turneret som kogekoner og haft fælles madaftener, hvor de har svælget i skønne klassiske retter som coq au vin, osso bucco og confit de canard, mens de har fortalt sjove anekdoter og røverhistorier fra madens verden.
Simremad er fuld af disse anekdoter, og ideen med bogen er, at man skal lade maden og måltidet tage den tid, der skal til for at mad bliver en nydelse.
Kriteriet for god mad er blevet, at den kan tilberedes på 10 minutter og spises på 5. I denne bog arbejder kokkene med madlavning i en helt anden retning. De finder plads og tid i en verden, de fleste af os oplever drejer hurtigere rundt om sig selv, og de viser samtidig, at den tidskrævende mad faktisk ikke behøver være svær at lave. Så grib kødgryderne og lad dig friste af de fortryllende retter!
Simremad er fuld af disse anekdoter, og ideen med bogen er, at man skal lade maden og måltidet tage den tid, der skal til for at mad bliver en nydelse.
Kriteriet for god mad er blevet, at den kan tilberedes på 10 minutter og spises på 5. I denne bog arbejder kokkene med madlavning i en helt anden retning. De finder plads og tid i en verden, de fleste af os oplever drejer hurtigere rundt om sig selv, og de viser samtidig, at den tidskrævende mad faktisk ikke behøver være svær at lave. Så grib kødgryderne og lad dig friste af de fortryllende retter!
Forfatter | Claus Christensen, m.fl. |
---|---|
Forlag | People´sPress |
Indbinding | Paperback |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 2. nov. 2007 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 197 |
Højde | 250 |
Dybde | 22 |
Vægt | 1041 |
Første udgave | 2009 |
Oplagsdato | 2. nov. 2007 |
Oplag | 1 |
Udgave | 2 |
ISBN-13 | 9788770552356 |
ISBN-10 | 8770552355 |
EAN | 9788770552356 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 554 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 6 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788770552356 | ![]() |
ISBN | 87-7055-235-5 | |
BOPISBN13 | 9788770552356 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Simremad | ![]() |
Varetekst | Simremad | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
EkspeditionsVaretekst | Simremad | ![]() |
BookScan-Titel | Simremad | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Denne utraditionelle kogebog er skrevet af en gruppe unge entusiastiske fyre, der holder af at lave mad og kan lide at tage sig tid til det. Derfor har de alle været i mesterlære hos den legendariske Røde Claus fra restaurant Gammel Mønt, som har givet sin viden og kærlighed til maden videre. Sammen har de turneret som kogekoner og haft fælles madaftener, hvor de har svælget i skønne klassiske retter som coq au vin, osso bucco og confit de canard, mens de har fortalt sjove anekdoter og røverhistorier fra madens verden. Simremad er fuld af disse anekdoter, og ideen med bogen er, at man skal lade maden og måltidet tage den tid, der skal til for at mad bliver en nydelse. Kriteriet for god mad er blevet, at den kan tilberedes på 10 minutter og spises på 5. I denne bog arbejder kokkene med madlavning i en helt anden retning. De finder plads og tid i en verden, de fleste af os oplever drejer hurtigere rundt om sig selv, og de viser samtidig, at den tidskrævende mad faktisk ikke behøver være svær at lave. Så grib kødgryderne og lad dig friste af de fortryllende retter! | ![]() |
ForlagsNavn | People´s Press | ![]() |
Medforfatter | Claus Christensen m.fl. | ![]() |
Fotograf | Leslie Westhausen | |
Bredde | 197 | ![]() |
Dybde | 22 | ![]() |
Højde | 250 | ![]() |
Vægt | 1041 | ![]() |
Indbindingsform | 11 | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2007-11-20 00:00:00 | |
ThemaDBC | Forlaget | |
FørsteUdgivÅr | 2007 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 2 | |
ÅrForSenesteOplag | 2007 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2007 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 1901-01-01 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2007-11-02 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2007-10-23 | |
DagForSenesteÆndring | 2012-12-13 | |
Post status | ||
Post Type | ||
Periodicums frekvens | ||
Festskrift | ikke festskrift | |
Periodicumtype | ||
Skønlitterær form | ||
Biografiform | ||
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | ||
Udgivelsesstatus | ||
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | ||
Supplerende generel materialebetegnelse | ||
Specifik materialebetegnelse | ||
Supplerende specifik materialebetegnelse | ||
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Udgivelsesår |
Bøger i samme varegruppe: