SMAGEN AF CHILI

Af: Lene Tvedegaard
197,50 kr
554
ISBN
9788793159006

SMAGEN OM CHILI er ikke en gentagelse af Lene Tvedgaards DEN LILLE STÆRKE OM CHILI, der især er en dyrkningsvejledning, men et selvstændigt værk, der lægger hovedvægten på den mange forskellige chilli´ers anvendelse i madlavningen,

SMAGEN AF CHILI er en inspirationsbog til alle, der vil vide mere om sorter, aroma og styrke og dermed blive i stand til at anvende de forskellige chilisorter endnu bedre i madlavningen.  Det nye oplag anvender de internationale chili-styrkebetegnelser

Chili gør en delikat gastronomisk forskel og er en fantastisk smagsforstærker. Men de mange chilisorter har meget forskellige aromaer og styrker, og det er en stor fordel at vide rigtig meget om dem, når du står ved køkkenbordet og skal trylle. Hvordan finder jeg ud af hvor stærk chilifrugten er?  Hvilke chilisorter bruges bedst i denne ret, og hvordan doserer jeg? Osv.

Når du har lært dig at afstemme styrke og aroma, giver der uendelig mange flere spændende og overraskende muligheder for at bruge chili i en lang række forretter, hovedretter, desserter og hotte og mindre hotte chilisaucer. Samtidig  får du selv og dine gæster et væld af nye smagsoplevelser.

Her beskrives ca. 42 udvalgte chilisorter af forskellig styrke og smag. Opskrifterne dækker alt fra gourmet-hovedretter til salsaer, tørring og konservering af chilifrugter efter høst. Opskrifterne er komponeret af kokken Jimmy Weber, sylteeksperten Vivi Nordestgaard madhistorikeren Gunvor Juul samt forfatteren selv, chiligartner Lene Tvedegaard. Lene er bl.a. kendt for klassikeren DEN LILLE STÆRKE OM CHILI. Lene Tvedegaard har tidligere udgivet  DEN NYE RØDE OM TOMATER - og  det enestående storværk KRYDDERURTER - Bogen for urteelskere. Koustrup & Co. 2013.

Lækre madbilleder af Bjarni Jacobsen, Detaljerede tegninger af alle sorter ved Anne Hviid Nicolaisen. Stort format (21x 26 cm).

Specifikationer
Forfatter Lene Tvedegaard
Forlag Koustrup & Co.
Indbinding Indbundet
Thema koder Havearbejde: Planter og dyrkningsvejledninger, Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 12. maj 2014
Sideantal 144
Bredde 213
Højde 258
Dybde 17
Vægt 749
Første udgave 2014
Oplagsdato 14. apr. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788793159006
ISBN-10 8793159005
EAN 9788793159006
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Anne Hviid Nicolaisen
Omslagsgrafiker Lars Møller Nielsen
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Bjarni B. Jacobsen
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.