Sous vide 2.0

Af: Karsten Tanggaard
398,75 kr
På lager
ISBN
9788711902714

Sous vide har længe været anvendt på toprestauranter og har bredt sig til hjemmekøkkenerne - ikke mindst fordi udstyret er blevet til at betale. 

Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber. Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange forberede det meste i god tid. Maden er mør og saftig, smager bedre og beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers. 

"Den store bog om sous vide" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere. Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

Specifikationer
Undertitel Opskrifter, teknik, tips og tricks
Forfatter Karsten Tanggaard
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Indbundet
Thema koder Hurtig og enkel mad, Kogebøger efter ingrediens, Kogebøger for selskaber, Kogebøger med fisk og skaldyr, Kogebøger med kylling og andet fjerkræ, Kogebøger med kød og vildt, Kogebøger ved hjælp af specielle køkkenredskaber eller køkkenudstyr
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 31. maj 2019
Sideantal 464
Bredde 0
Højde 0
Dybde 44
Vægt 0
Første udgave 2019
Oplagsdato 31. maj 2019
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711902714
ISBN-10 871190271X
EAN 9788711902714
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.