Spis godt Sild
58,75 kr
500
ISBN
9788702099157
Marinerede sild er en vigtig del af det danske frokostbord. Stegte sild til aftensmad er rigtig vintermad og samtidig er det billig mad. Røgede sild er populære og de fleste tænker straks på Bornholm og Sol over Gudhjem.
I Spis godt Sild får du opskrifter på både marinerede, ferske og røgede sild. Prøv fx:
Sild med citron, porre og dild
Røsti med røget sild, rødløg & cremefraiche
Salat med røget sild & sprød bacon
Fyldte stegte sild med champignon & tomat
Stegte sild med rabarberkompot og nye kartofler i peberrodssmør
Sol over Gudhjem
Forfatter | Gitte Heidi Rasmussen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 29. sep. 2010 |
Sideantal | 58 |
Bredde | 162 |
Højde | 162 |
Dybde | 11 |
Vægt | 242 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 29. sep. 2010 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Spis godt |
ISBN-13 | 9788702099157 |
ISBN-10 | 8702099157 |
EAN | 9788702099157 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Bettina Kjærulff-Schmidt; Narayana Press |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Inge Skovdal |