Den letteste vej til proteinkuren

Af: Gitte Heidi Rasmussen
98,75 kr
500
ISBN
9788702171853
Drømmer du om at tabe dig - men er du træt af stramme kostplaner, kalorietælling og kedelige slankeretter, der hverken mætter eller smager af noget? Så er "Den letteste vej til mere protein" noget for dig. Her får du 200 sunde opskrifter med ekstra protein, der smager fantastisk - og både mætter og sætter gang i forbrændingen. Det giver ikke bare en sund krop og mere energi, det kickstarter også dit vægttab. Følger du opskrifterne nøje og spiser morgenmad, frokost, aftensmad og et mellemmåltid efter bogen, får du cirka 1.200 kalorier om dagen. Det giver et vægttab på op til 5 kilo på bare 4 uger. I BOGEN FÅR DU: * 200 lækre opskrifter med ekstra protein. * Opskrifter til alle måltider. Glæd dig til dampende varme supper, spicy wokretter og morgenmad, der får tænderne til at løbe i vand. * Kalorie- og proteintabeller, der gør det let at holde styr på din kost. Kort sagt en simpel, men effektiv kur til dig, der gerne vil ned i vægt og samtidig spise dig mæt i lækker mad med kød, fisk og fjerkræ.   Den letteste vej til proteinkuren er skrevet af ernærings- og husholdningsøkonom Gitte Heidi Rasmussen, der har skrevet en lang række kogebøger. Hun er desuden slankeekspert på ugebladet SØNDAG, hvor hun rådgiver læserne om sund og slankende mad.
Specifikationer
Undertitel 200 opskrifter med ekstra protein, der mætter og kickstarter forbrændingen
Forfatter Gitte Heidi Rasmussen
Forlag Gyldendal
Indbinding Hæftet
Thema koder Diæt og ernæring, Diæter og slankekure, Generel madlavning og opskrifter, Hurtig og enkel mad, Mad til én, Specielle diæter, Sund mad og helsekost
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 18. mar. 2015
Sideantal 192
Bredde 133
Højde 172
Dybde 16
Vægt 231
Første udgave 0
Oplagsdato 18. mar. 2015
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788702171853
ISBN-10 8702171853
EAN 9788702171853
Sprog dan
Orignalsprog dan
Omslagsgrafiker Bettina Kjærulff-Smith
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.