Sundhed - kost og ernæring
165,00 kr
Overgået til anden ekspedition
ISBN
9788762806207
Sundhed – kost og ernæring er skrevet til elever på indgangen "Mad til mennesker" på erhvervsuddannelserne. Bogen dækker grundfaget sundhed på grundforløbet.
Bogen har et introducerende kapitel om sundhed, der lægger op til, at læseren reflekterer over sin egen sundhed. Herudover har bogen fokus på den del af sundheden, der er tættest relateret til ernæring, fødevarer og mad. Bogen indeholder faktaviden om bl.a. energi, næringsstoffer, fordøjelsessystemet og kostformer, men også debatterende emner som vægtproblematikker, motion, livsstilssygdomme, miljø og økologi er med. Bogen er skrevet af tre undervisere, der alle har stor erfaring med sundhedsfag på grundforløbet i erhvervsuddannelserne.
På bogens hjemmeside findes en opgavesamling til brug i undervisningen.
Undertitel | - til erhvervsuddannelsernes grundforløb |
---|---|
Forfatter | Susanne Poulsen;Poul Arndtzen;Charlotte Hammerberg |
Forlag | Munksgaard |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | For erhvervsfaglig uddannelse, Lærebøger, kursusmateriale, Sygepleje og paramedicinske fag |
Varegruppe | Medicin, Sundhed og Sygdom |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 7. mar. 2008 |
Sideantal | 152 |
Bredde | 171 |
Højde | 232 |
Dybde | 8 |
Vægt | 262 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 15. aug. 2014 |
Oplag | 2 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788762806207 |
ISBN-10 | 8762806207 |
EAN | 9788762806207 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Jesper Frederiksen |
Illustreret i farver/sh | Nej |