Sundt fedt
148,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget.
ISBN
9788793314269
Fedtet er på vej ud af skammekrogen og heldigvis for det, for dette vitale næringsstof gør utrolig meget godt for din krop. Fedt er dog ikke bare fedt. Noget skal du passe på, mens der er andre typer, som du bør gøre til en fast del af din sunde hverdagskost.
Fedt er et essentielt næringsstof og enkelte fedtsyrer er ligefrem så livsvigtige, at de bare skal med ind i den daglige ernæring. De er en central del af kroppens celler – ikke mindst hjernens – og de medvirker desuden til, at kroppen kan optage andre vigtige næringsstoffer. Hvilke sunde fedtbomber det drejer sig om, og hvordan de gavner dig, får du masser af viden om i teoriafsnittet og råvareguiden, mens de 30 opskrifter på delikat vis illustrerer, hvordan du skaber fedtbalancerede retter, der sprudler af smag og sundhed.
Temaer: Sundt fedt versus usundt fedt, smag og kaloriebevidsthed. Hvor meget fedt skal du spise? Hvad er forskellen på de forskellige fedtsyrer, og hvad skal du være opmærksom på i din daglige ernæring?
Om forfatterne
Ernæringsteorien og råvareguiden er skrevet af Martin Kreutzer, en af landets mest kendte specialister inden for præstationsfremmende ernæring. Martin Kreutzer har et omfattende forfatterskab bag sig og har udgivet bøger på kendte forlag, heraf er flere forfattet i samarbejde med Anne Larsen. Opskrifterne er komponeret af Anne Larsen, succesfuld foredragsholder og forfatter til en lang stribe kostbøger.Fotograf Stine Heilmann har mange års erfaring med at fotografere mad til store magasiner. Hendes interesse for sund og spændende mad formidles gennem smukke og appetitlige fotos.
Om serien
Omfattende teori, en inspirerende råvareguide og fantastiske opskrifter giver læseren masser af konkrete redskaber, som kan bruges til at skabe sunde forandringer i hverdagen. Temaerne varierer fra bog til bog, således at seriens enkelte eksemplarer kan læses for sig selv.
Undertitel | 12 fedtbomber som du bare MÅ spise |
---|---|
Forfatter | Martin Kreutzer og Anne Larsen |
Forlag | muusmann'forlag |
Indbinding | Paperback |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Sund mad og helsekost |
Varegruppe | Grøn mad, Slankekost |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 31. mar. 2016 |
Sideantal | 131 |
Bredde | 172 |
Højde | 241 |
Dybde | 14 |
Vægt | 373 |
Første udgave | 2015 |
Oplagsdato | 31. mar. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | muusmann'sundhed |
ISBN-13 | 9788793314269 |
ISBN-10 | 8793314264 |
EAN | 9788793314269 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |