Svampekogebogen
298,75 kr
555
ISBN
9788711392096
Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?
Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.
PHILIPPE EMANUELLI
er sommelier og grundlæggeren af restauranten “Café des Spores” i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.
| Forfatter | Philippe Emanuelli |
|---|---|
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 20. sep. 2012 |
| Sideantal | 288 |
| Bredde | 212 |
| Højde | 301 |
| Dybde | 30 |
| Vægt | 1385 |
| Første udgave | 2012 |
| Oplagsdato | 20. sep. 2012 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788711392096 |
| ISBN-10 | 8711392096 |
| EAN | 9788711392096 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





