Svampekogebogen
298,75 kr
555
ISBN
9788711392096
Morkel, vårmousseron, bruskhat, trøffel, kantarel, karljohansvamp, trompetsvamp, mælkehat, østershat, poppelhat - der er masser af spændende svampe, men hvordan bruger man dem egentlig?
Philippe Emanuelli har samlet 127 gennemprøvede opskrifter som får den bedste smag frem i hver enkelt svamp og bevarer dens konsistens.
PHILIPPE EMANUELLI
er sommelier og grundlæggeren af restauranten “Café des Spores” i Bruxelles, hvor han kun serverer retter med friske svampe.
Forfatter | Philippe Emanuelli |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 20. sep. 2012 |
Sideantal | 288 |
Bredde | 212 |
Højde | 301 |
Dybde | 30 |
Vægt | 1385 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 20. sep. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711392096 |
ISBN-10 | 8711392096 |
EAN | 9788711392096 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |