Syltning og konservering

Af: Lucy Cornell
268,75 kr
Kan leveres først i maj.
ISBN
9788778423108
Bogen henvender sig til dem, der ønsker at dyrke deres egen mad, reducere spild og blive mere selvforsynende. Hjemmekonservering synes at gå hånd i hånd med dette. 

De sundhedsbevidste blandt os og dem med fødevareallergi eller særlige kostbehov vil opdage, at de kan kontrollere eller eliminere de undertiden unødvendige tilsætningsstoffer, der findes i kommercielt tilberedte fødevarer.Konservering tager lidt tid, men er egentlig ret let, og du vil blive overrasket over kvaliteten og den friske smag, du opnår ved din indsats.

Lucy Cornell er økonom, madlavningslærer og forfatter. Hun bidrager jævnligt til madblade og internet forums. Hun bor i Vestlondon med sin mand og to børn.
Specifikationer
Undertitel Selvforsyning med bær, frugt og grøntsager
Forfatter Lucy Cornell
Forlag Billesø & Baltzer
Indbinding Hæftet
Thema koder Kogebøger: konservering og frysning
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 30. maj 2013
Sideantal 256
Bredde 202
Højde 201
Dybde 21
Vægt 798
Første udgave 2013
Oplagsdato 30. maj 2013
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788778423108
ISBN-10 8778423104
EAN 9788778423108
Sprog dan
Orignalsprog eng
Oversætter Tina D. Laursen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.