Syltning og konservering
268,75 kr
Kan leveres først i maj.
ISBN
9788778423108
Bogen henvender sig til dem, der ønsker at dyrke deres egen mad, reducere spild og blive mere selvforsynende. Hjemmekonservering synes at gå hånd i hånd med dette.
De sundhedsbevidste blandt os og dem med fødevareallergi eller særlige kostbehov vil opdage, at de kan kontrollere eller eliminere de undertiden unødvendige tilsætningsstoffer, der findes i kommercielt tilberedte fødevarer.Konservering tager lidt tid, men er egentlig ret let, og du vil blive overrasket over kvaliteten og den friske smag, du opnår ved din indsats.
Lucy Cornell er økonom, madlavningslærer og forfatter. Hun bidrager jævnligt til madblade og internet forums. Hun bor i Vestlondon med sin mand og to børn.
Undertitel | Selvforsyning med bær, frugt og grøntsager |
---|---|
Forfatter | Lucy Cornell |
Forlag | Billesø & Baltzer |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Kogebøger: konservering og frysning |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 30. maj 2013 |
Sideantal | 256 |
Bredde | 202 |
Højde | 201 |
Dybde | 21 |
Vægt | 798 |
Første udgave | 2013 |
Oplagsdato | 30. maj 2013 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778423108 |
ISBN-10 | 8778423104 |
EAN | 9788778423108 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | eng |
Oversætter | Tina D. Laursen |
Illustreret i farver/sh | Nej |