Tapas & Sherry
298,75 kr
500
ISBN
9788711266397
Kokken Rasmus Kjær og mad- og vinskribenten Søren Frank har i fællesskab lavet denne ultimative guide til det at tilberede, sammensætte og nyde de to mageløse substanser.
Tapas & Sherry indeholder over 70 opskrifter på nogle af Rasmus´ mest delikate tapas. Fx Calamares fritos, Friteret hønseskind, Svinemørbrad glaseret i Oloroso sherry, Gazpacho, Lomo med melon-granité, Crema Catalan og den ultimative dessert - Chokolade-banditter! Alle retterne kan kombineres på kryds og tværs til både hurtige hverdagsmåltider og til større sammen-komster.
Derudover skriver Søren Frank om sherryens historie og dens indiskutable evner i forbindelse med mad.
Rasmus Kjær, der blev årets kok i 2002, har specialiseret sig i tapas. Rasmus driver den populære restaurant Extra på Strøget i København og har tidligere udgivet bøgerne Kaffe og Grillbogen.
Søren Frank er journalist og fungerer til dagligt som mad- og vinredaktør på Berlingske Tidende. Han er desuden foredragsholder, medlem af Det Gastronomiske Akademi, og har gen-nem tiden som vinfetishist udgivet flere bøger.
Samtlige fotos er taget af fotograf Jes Buusmann, der også har leveret de smukke stemningsbilleder fra Spanien.
Tapas & Sherry indeholder over 70 opskrifter på nogle af Rasmus´ mest delikate tapas. Fx Calamares fritos, Friteret hønseskind, Svinemørbrad glaseret i Oloroso sherry, Gazpacho, Lomo med melon-granité, Crema Catalan og den ultimative dessert - Chokolade-banditter! Alle retterne kan kombineres på kryds og tværs til både hurtige hverdagsmåltider og til større sammen-komster.
Derudover skriver Søren Frank om sherryens historie og dens indiskutable evner i forbindelse med mad.
Rasmus Kjær, der blev årets kok i 2002, har specialiseret sig i tapas. Rasmus driver den populære restaurant Extra på Strøget i København og har tidligere udgivet bøgerne Kaffe og Grillbogen.
Søren Frank er journalist og fungerer til dagligt som mad- og vinredaktør på Berlingske Tidende. Han er desuden foredragsholder, medlem af Det Gastronomiske Akademi, og har gen-nem tiden som vinfetishist udgivet flere bøger.
Samtlige fotos er taget af fotograf Jes Buusmann, der også har leveret de smukke stemningsbilleder fra Spanien.
Forfatter | Rasmus Kjær og Søren Frank |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Antologier: generelt, Levnedsmiddelteknologi, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. maj 2006 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 16. maj 2006 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711266397 |
ISBN-10 | 8711266392 |
EAN | 9788711266397 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |