Tapas & Sherry

Af: Rasmus Kjær og Søren Frank
298,75 kr
500
ISBN
9788711266397
Kokken Rasmus Kjær og mad- og vinskribenten Søren Frank har i fællesskab lavet denne ultimative guide til det at tilberede, sammensætte og nyde de to mageløse substanser.

Tapas & Sherry indeholder over 70 opskrifter på nogle af Rasmus´ mest delikate tapas. Fx Calamares fritos, Friteret hønseskind, Svinemørbrad glaseret i Oloroso sherry, Gazpacho, Lomo med melon-granité, Crema Catalan og den ultimative dessert - Chokolade-banditter! Alle retterne kan kombineres på kryds og tværs til både hurtige hverdagsmåltider og til større sammen-komster.

Derudover skriver Søren Frank om sherryens historie og dens indiskutable evner i forbindelse med mad.

Rasmus Kjær, der blev årets kok i 2002, har specialiseret sig i tapas. Rasmus driver den populære restaurant Extra på Strøget i København og har tidligere udgivet bøgerne Kaffe og Grillbogen.

Søren Frank er journalist og fungerer til dagligt som mad- og vinredaktør på Berlingske Tidende. Han er desuden foredragsholder, medlem af Det Gastronomiske Akademi, og har gen-nem tiden som vinfetishist udgivet flere bøger.

Samtlige fotos er taget af fotograf Jes Buusmann, der også har leveret de smukke stemningsbilleder fra Spanien.

Specifikationer
Forfatter Rasmus Kjær og Søren Frank
Forlag Aschehoug
Indbinding Indbundet
Thema koder Antologier: generelt, Levnedsmiddelteknologi, Nationale og regionale køkkener
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 16. maj 2006
Sideantal 224
Bredde 0
Højde 0
Dybde 0
Vægt 0
Første udgave 0
Oplagsdato 16. maj 2006
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711266397
ISBN-10 8711266392
EAN 9788711266397
Sprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.