Tapas & Sherry
Af: Rasmus Kjær og Søren Frank
298,75 kr
500
ISBN
9788711266397
Kokken Rasmus Kjær og mad- og vinskribenten Søren Frank har i fællesskab lavet denne ultimative guide til det at tilberede, sammensætte og nyde de to mageløse substanser.
Tapas & Sherry indeholder over 70 opskrifter på nogle af Rasmus´ mest delikate tapas. Fx Calamares fritos, Friteret hønseskind, Svinemørbrad glaseret i Oloroso sherry, Gazpacho, Lomo med melon-granité, Crema Catalan og den ultimative dessert - Chokolade-banditter! Alle retterne kan kombineres på kryds og tværs til både hurtige hverdagsmåltider og til større sammen-komster.
Derudover skriver Søren Frank om sherryens historie og dens indiskutable evner i forbindelse med mad.
Rasmus Kjær, der blev årets kok i 2002, har specialiseret sig i tapas. Rasmus driver den populære restaurant Extra på Strøget i København og har tidligere udgivet bøgerne Kaffe og Grillbogen.
Søren Frank er journalist og fungerer til dagligt som mad- og vinredaktør på Berlingske Tidende. Han er desuden foredragsholder, medlem af Det Gastronomiske Akademi, og har gen-nem tiden som vinfetishist udgivet flere bøger.
Samtlige fotos er taget af fotograf Jes Buusmann, der også har leveret de smukke stemningsbilleder fra Spanien.
Tapas & Sherry indeholder over 70 opskrifter på nogle af Rasmus´ mest delikate tapas. Fx Calamares fritos, Friteret hønseskind, Svinemørbrad glaseret i Oloroso sherry, Gazpacho, Lomo med melon-granité, Crema Catalan og den ultimative dessert - Chokolade-banditter! Alle retterne kan kombineres på kryds og tværs til både hurtige hverdagsmåltider og til større sammen-komster.
Derudover skriver Søren Frank om sherryens historie og dens indiskutable evner i forbindelse med mad.
Rasmus Kjær, der blev årets kok i 2002, har specialiseret sig i tapas. Rasmus driver den populære restaurant Extra på Strøget i København og har tidligere udgivet bøgerne Kaffe og Grillbogen.
Søren Frank er journalist og fungerer til dagligt som mad- og vinredaktør på Berlingske Tidende. Han er desuden foredragsholder, medlem af Det Gastronomiske Akademi, og har gen-nem tiden som vinfetishist udgivet flere bøger.
Samtlige fotos er taget af fotograf Jes Buusmann, der også har leveret de smukke stemningsbilleder fra Spanien.
Forfatter | Rasmus Kjær og Søren Frank |
---|---|
Forlag | Aschehoug |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Antologier: generelt, Levnedsmiddelteknologi, Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 16. maj 2006 |
Sideantal | 224 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 16. maj 2006 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711266397 |
ISBN-10 | 8711266392 |
EAN | 9788711266397 |
Sprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 500 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1350 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788711266397 | ![]() |
ISBN | 87-11-26639-2 | |
BOPISBN13 | 9788711266397 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Tapas & Sherry | ![]() |
Varetekst | Tapas & Sherry | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Tapas & sherry | |
Varianttitel | Tapas og sherry | |
EkspeditionsVaretekst | Tapas & Sherry | ![]() |
BookScan-Titel | Tapas & Sherry | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Emneord | tapas ¤sherry¤Spanien ¤kogebøger | |
Forlagstekst | Kokken Rasmus Kjær og mad- og vinskribenten Søren Frank har i fællesskab lavet denne ultimative guide til det at tilberede, sammensætte og nyde de to mageløse substanser. Tapas & Sherry indeholder over 70 opskrifter på nogle af Rasmus´ mest delikate tapas. Fx Calamares fritos, Friteret hønseskind, Svinemørbrad glaseret i Oloroso sherry, Gazpacho, Lomo med melon-granité, Crema Catalan og den ultimative dessert - Chokolade-banditter! Alle retterne kan kombineres på kryds og tværs til både hurtige hverdagsmåltider og til større sammen-komster. Derudover skriver Søren Frank om sherryens historie og dens indiskutable evner i forbindelse med mad. Rasmus Kjær, der blev årets kok i 2002, har specialiseret sig i tapas. Rasmus driver den populære restaurant Extra på Strøget i København og har tidligere udgivet bøgerne Kaffe og Grillbogen. Søren Frank er journalist og fungerer til dagligt som mad- og vinredaktør på Berlingske Tidende. Han er desuden foredragsholder, medlem af Det Gastronomiske Akademi, og har gen-nem tiden som vinfetishist udgivet flere bøger. Samtlige fotos er taget af fotograf Jes Buusmann, der også har leveret de smukke stemningsbilleder fra Spanien. | ![]() |
ForlagsNavn | Aschehoug | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag | |
Medforfatter | Rasmus Kjær og Søren Frank | ![]() |
Fotograf | Jes Buusmann | |
Bredde | 204 | ![]() |
Dybde | 25 | ![]() |
Højde | 255 | ![]() |
Vægt | 999 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 224 | |
Illustrationsangivelser | Ill. | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2006-06-06 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.102¤66.83 | |
ThemaKode | WBN¤DNT¤TDCT | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 2 622 931 6 | |
FørsteUdgivÅr | 2006 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2006 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2006 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 1901-01-01 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2006-05-16 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | und | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2006-04-04 | |
DagForSenesteÆndring | 2012-01-17 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20060601085519 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
Ophavsangivelse | Rasmus Kjær¤Søren Frank | |
Personnavn | Rasmus Kjær | |
Post status | n | |
Post Type | e | |
Periodicums frekvens | ||
Festskrift | ikke festskrift | |
Periodicumtype | ||
Skønlitterær form | ||
Biografiform | ||
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | s | |
Udgivelsesstatus | f | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | a | |
Supplerende generel materialebetegnelse | ||
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Supplerende specifik materialebetegnelse | ||
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | Nørhaven Book | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF200624 SFD200624 | |
Udgivelsesår | 2006 |
Bøger i samme varegruppe: