The Grand Tour Cookbook

Af: Hannah Grant
268,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788799569113
Med forord af Bjarne Riis. The Grand Tour Cookbook er den ultimative Performance Cooking-kogebog til alle med interesse for cykling, maraton og ekstrem - og langdistancesport og til den madglade Tour de France-fan. Her er ingen snyd, kun rigtig mad, der smager godt! Bogens forfatter, Hannah Grant (f. 1982), er udlært kok på michelinstjerne niveau og har arbejdet på flere toprestauranter, inden hun blev køkkenchef hos Riis Cycling og her i samarbejde med holdets ernæringsekspert Anne Dorthe Tanderup udviklede Performance Cooking-konceptet, som sætter en ny dagsorden for, hvordan rytterne får energi til en grand tour. The Grand Tour Cookbook introducerer og forklarer Performance Cooking-konceptet kort fortalt et individualiseret kostkoncept med fokus på at optimere den enkeltes ydeevne, alt sammen gennem ærlig mad lavet fra bunden af gode, sunde råvarer, som kan være med til at fremme et bedre helbred og en hurtigere restitution. Bogen følger en grand tour (som Tour de France, Giro d'Italia og Vuelta a España), og indimellem de mange opskrifter, der er lige så lækre, som de er ligetil, er der interviews med ryttere som Alberto Contador, Matti Breschel og Chris Anker Sørensen, der reflekterer over madens betydning for deres performance. 2013 markerer 100-års-jubilæet for Tour de France og bliver samtidig året, hvor The Grand Tour Cookbook løfter sløret for de kostprincipper, der udgør benzinen for den professionelle cykelrytter. 'Det utvivlsomt mest moderne og individualiserede kostprogram i cykelsporten.' Bjarne Riis, holdejer'Kvaliteten af det, du putter i munden, er en afgørende faktor for, at din krop kan præstere optimalt.' Anne Dorthe Tanderup, ernæringsekspert 'Hvis du ikke spiser ordentligt, kan du ikke præstere.' Chris Anker Sørensen, cykelrytter 'De bedste råvarer og en begavet og dygtig kok i køkkenet giver det bedste resultat.' Alberto Contador, cykelrytter
Specifikationer
Forfatter Hannah Grant
Forlag Musette Publishing
Indbinding Hardback
Thema koder Specielle diæter
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 18. jun. 2013
Sideantal 350
Bredde 219
Højde 278
Dybde 36
Vægt 1794
Første udgave 2013
Oplagsdato 18. jun. 2013
Oplag 1
Udgave 1
Serie Eat Race Win
ISBN-13 9788799569113
ISBN-10 8799569116
EAN 9788799569113
Sprog dan
Orignalsprog dan
Foreword Author Bjarne Riis
Omslagsgrafiker Rachel Mckay
Omslagsillustrator Johannes Torpe Studios
Illustreret i farver/sh Nej
Photographer Hannah Grant
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.