Tre gode ting fra River Cottage
298,75 kr
500
ISBN
9788792894472
De bedste måltider er ofte de enkleste. Det er filosofien bag 3 gode ting fra River Cottage. Madmagi med 3 ingredienser, hvor den kendte TV-kok og madaktivist Hugh Fearnley-Whittingstall viser, hvor nemt og enkelt det er at lave lækker mad med få ingredienser. Opskrifterne i denne bog kræver nemlig ikke, at du er et kulinarisk geni for at lave lækker mad, det er praktisk og jordnær madlavning.
Inspirationen til 3 gode ting er baseret på to årtiers udvikling af opskrifter, hvor det er gået op for Hugh, at de fleste opskrifter i virkeligheden er baseret på det samme enkle koncept: De består af tre hovedingredienser, der bidrager med hver sin tydelige smag og konsistens. Og alt efter, hvordan ingredienserne tilberedes, kan de samme tre ingredienser resultere i vidt forskellige retter.
Konceptet er perfekt til travle hverdage – det overflødiggør lange indkøbslister og giver overblik over madlavningen. Du sparer både tid og penge ved at bruge få råvarer og du kan sagtens få masser af variation ved at kombinere dem forskelligt.
Undertitel | Madmagi med 3 ingredienser |
---|---|
Forfatter | Hugh Fearnley-Whittingstall |
Forlag | Strandberg Publishing |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 22. sep. 2014 |
Sideantal | 416 |
Bredde | 201 |
Højde | 255 |
Dybde | 39 |
Vægt | 1413 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 22. sep. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788792894472 |
ISBN-10 | 879289447X |
EAN | 9788792894472 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Ulla Oxvig |
Omslagsgrafiker | Søren Damstedt, Trefold |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Simon Wheeler |