Tsukemono

Af: Ole G. Mouritsen;Klavs Styrbæk
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702242157
Tsukemono fremstilles oftest af grøntsager, men også af frugter; og vi vil måske kalde det ?syltede sager.’ Tsukemono er dog langt mere end bare en måde at konservere frugt og grønt på. Bogen er det første forsøg, også i international sammenhæng, på at bringe den japanske tradition med tsukemono ind i en større sammenhæng, som også omfatter kulturhistorie, videnskaben bag tilberedningsteknikkerne og smagen, alt sammen kombineret med forfatternes personlige erfaringer med i en årrække at have interesseret sig for og konkret arbejdet med at lave sprøde grøntsager inspireret af det japanske køkken.   Tsukemono betyder ?noget, der er udblødt eller marineret.’ Mange kender allerede japanske retter og fødevarer som sushi, sashimi, ramen, teriyaki, misosuppe og sojasauce, men tsukemono? I virkeligheden er tsukemono en lige så almindelig del af et traditionelt japansk måltid som misosuppe, og japanere spiser tsukemono til ethvert måltid.
Specifikationer
Undertitel Sprøde grøntsager på japansk
Forfatter Ole G. Mouritsen;Klavs Styrbæk
Forlag Gyldendal
Indbinding Indbundet
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 10. okt. 2017
Sideantal 134
Bredde 178
Højde 244
Dybde 18
Vægt 562
Første udgave 0
Oplagsdato 10. okt. 2017
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788702242157
ISBN-10 8702242157
EAN 9788702242157
Sprog dan
Orignalsprog dan
Artist Jonas Drotner Mouritsen
Omslagsgrafiker Jonas Drotner Mouritsen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.