Tsukemono
Af: Ole G. Mouritsen;Klavs Styrbæk
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788702242157
Tsukemono fremstilles oftest af grøntsager, men også af frugter; og vi vil måske kalde det ?syltede sager.’ Tsukemono er dog langt mere end bare en måde at konservere frugt og grønt på.
Bogen er det første forsøg, også i international sammenhæng, på at bringe den japanske tradition med tsukemono ind i en større sammenhæng, som også omfatter kulturhistorie, videnskaben bag tilberedningsteknikkerne og smagen, alt sammen kombineret med forfatternes personlige erfaringer med i en årrække at have interesseret sig for og konkret arbejdet med at lave sprøde grøntsager inspireret af det japanske køkken.
Tsukemono betyder ?noget, der er udblødt eller marineret.’ Mange kender allerede japanske retter og fødevarer som sushi, sashimi, ramen, teriyaki, misosuppe og sojasauce, men tsukemono? I virkeligheden er tsukemono en lige så almindelig del af et traditionelt japansk måltid som misosuppe, og japanere spiser tsukemono til ethvert måltid.
Undertitel | Sprøde grøntsager på japansk |
---|---|
Forfatter | Ole G. Mouritsen;Klavs Styrbæk |
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 10. okt. 2017 |
Sideantal | 134 |
Bredde | 178 |
Højde | 244 |
Dybde | 18 |
Vægt | 562 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 10. okt. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702242157 |
ISBN-10 | 8702242157 |
EAN | 9788702242157 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Jonas Drotner Mouritsen |
Omslagsgrafiker | Jonas Drotner Mouritsen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
---|---|---|
EkspeditionsID | 1348 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788702242157 | ![]() |
ISBN | 978-87-02-24215-7 | |
BOPISBN13 | 9788702242157 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Tsukemono | ![]() |
Varetekst | Tsukemono | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Tsukemono | |
Undertitel | sprøde grøntsager på japansk | |
Ombyttes | Yes | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Tsukemono fremstilles oftest af grøntsager, men også af frugter; og vi vil måske kalde det "syltede sager". Tsukemono er dog langt mere end bare en måde at konservere frugt og grønt på. Bogen er det første forsøg, også i international sammenhæng, på at bringe den japanske tradition med tsukemono ind i en større sammenhæng, som også omfatter kulturhistorie, videnskaben bag tilberedningsteknikkerne og smagen, alt sammen kombineret med forfatternes personlige erfaringer med i en årrække at have interesseret sig for og konkret arbejdet med at lave sprøde grøntsager inspireret af det japanske køkken. Tsukemono betyder "noget, der er udblødt eller marineret." Mange kender allerede japanske retter og fødevarer som sushi, sashimi, ramen, teriyaki, misosuppe og sojasauce, men tsukemono? I virkeligheden er tsukemono en lige så almindelig del af et traditionelt japansk måltid som misosuppe, og japanere spiser tsukemono til ethvert måltid. | ![]() |
ForlagsNavn | Gyldendal | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2017 | |
Medforfatter | Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk | ![]() |
DiverseOphavsangivelser | Omslagsgrafiker: Jonas Drotner Mouritsen | ![]() |
Illustrator | Jonas Drotner Mouritsen | |
Tegner | Jonas Drotner Mouritsen | |
Bredde | 178 | ![]() |
Dybde | 18 | ![]() |
Højde | 244 | ![]() |
Vægt | 562 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 134 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2017-08-28 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.17 | |
ThemaKode | WBV | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Hovedfaust | 5 354 906 3 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2017 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2017 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2017-10-02 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2017-10-10 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2017-07-17 | |
DagForSenesteÆndring | 2019-10-17 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20171108180543 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20171005 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2017 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 134 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201746¤ACT201740¤BKM201746 | |
Udgivelsesår | 2017 |
Bøger i samme varegruppe: