Vi elsker pizza
198,75 kr
37
ISBN
9788717045804
Pizza kan varieres i det uendelige, efter smag, anledning, humør, og hvad man nu har i køleskabet. Man kan selvfølgelig spise pizza til dagens hovedmåltid, men vi bringer ogå forslag til pizzaerm der passer til f.eks. brunch, til madpakken og til dessert! Til en start skal en pizza have en god bund. Her får du opskriter på syv varianter fra den klassiske til den med surdej eller grovdej og til den søde med chokolade. Samt tips til, hvordan du bager den bedste og sprødeste bund. Når du har valgt bunden, skal du vælge sovs. Og herefter fyld. Vi kommer med vores bud på i alt 50 forskellige sammensætninger, der kan fungere som inspiration. Meningen er, at man kan vælge løs af både deje og sovser og på den måde kreere netop de pizzaer, man allerbedst kan lide.
Undertitel | til brunch, til middag, til dessert og i madpakken |
---|---|
Forfatter | Christine Falkensteen Overgaard, Laura Falkensteen Overgaard |
Forlag | Nyt Nordisk Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Mad og drikke osv. |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 15. sep. 2016 |
Sideantal | 0 |
Bredde | 222 |
Højde | 238 |
Dybde | 24 |
Vægt | 635 |
Første udgave | 2016 |
Oplagsdato | 15. sep. 2016 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788717045804 |
ISBN-10 | 8717045800 |
EAN | 9788717045804 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |