Vinbogen og andre drikkevarer
625,00 kr
554
ISBN
9788778819369
Vinbogen indeholder al den viden, en tjener har brug for om vine og andre drikkevarer.
Grundregler
Et fyldigt afsnit om det generelle om vin, bl.a. flasker, glas, propper, vinbondens kalender, klimaets, druens og jordbundens betydning samt opbevaring og serveringsregler.
Vinlande
En alfabetisk gennemgang af vinlandene, fra Argentina til Østrig. Under hvert land beskrives: Vinens historie i landet, klima og jordbundforhold, vinlovgivning, druesorter, vindistrikter - krydret med karakteristiske vinetiketter samt helt nytegnede landkort.
Frankrig - Argentina - Australien - Chile - Cypern - Israel- Italien - New Zealand - Portugal - Spanien - Sydafrika - Tyskland - Ungarn - USA - Østrig
Andre drikkevarer
Giver et grundigt indblik i de oftest forekommende drikkevarer, fra cognac til drinks og fra sodavand til kakao. Under hver drikkevare beskrives fremstillingsmetode, geografisk tilhørsforhold, typer og mærker samt regler for servering.
Alkohol - cognac - armagnac - brandy - marc - calvados - tequila/mescal - vodka - gin - whisky/whiskey - rom - akvavit - bitter - likør - aperitif - tjenerens arbejde i baren - alkoholfrie drikke: vand med og uden brus og smag - kaffe, te og kakao.
Grundregler
Et fyldigt afsnit om det generelle om vin, bl.a. flasker, glas, propper, vinbondens kalender, klimaets, druens og jordbundens betydning samt opbevaring og serveringsregler.
Vinlande
En alfabetisk gennemgang af vinlandene, fra Argentina til Østrig. Under hvert land beskrives: Vinens historie i landet, klima og jordbundforhold, vinlovgivning, druesorter, vindistrikter - krydret med karakteristiske vinetiketter samt helt nytegnede landkort.
Frankrig - Argentina - Australien - Chile - Cypern - Israel- Italien - New Zealand - Portugal - Spanien - Sydafrika - Tyskland - Ungarn - USA - Østrig
Andre drikkevarer
Giver et grundigt indblik i de oftest forekommende drikkevarer, fra cognac til drinks og fra sodavand til kakao. Under hver drikkevare beskrives fremstillingsmetode, geografisk tilhørsforhold, typer og mærker samt regler for servering.
Alkohol - cognac - armagnac - brandy - marc - calvados - tequila/mescal - vodka - gin - whisky/whiskey - rom - akvavit - bitter - likør - aperitif - tjenerens arbejde i baren - alkoholfrie drikke: vand med og uden brus og smag - kaffe, te og kakao.
Forfatter | Palle Bøgely, Tore Scheel |
---|---|
Forlag | Erhvervskolernes Forlag |
Indbinding | Indbundet |
Product Type | Danske bøger |
Varegruppe | Skole- og lærebøger, div. |
Ekspedition | EF |
Udgivelsesdato | 1. jan. 1900 |
Sideantal | 405 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 2008 |
Oplagsdato | 1. jan. 1900 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788778819369 |
ISBN-10 | 8778819369 |
EAN | 9788778819369 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |