Vinen til maden

Af: Søren Frank
280,00 kr
På lager
ISBN
9788756792530
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.

Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.
Specifikationer
Forfatter Søren Frank
Forlag Politikens Forlag
Indbinding Indbundet
Thema koder Levnedsmiddelteknologi
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 5. nov. 2008
Sideantal 245
Bredde 195
Højde 257
Dybde 25
Vægt 966
Første udgave 2003
Oplagsdato 6. nov. 2018
Oplag 9
Udgave 2
ISBN-13 9788756792530
ISBN-10 8756792530
EAN 9788756792530
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.