Vinen til maden
248,75 kr
554
ISBN
9788756768207
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så harmonisk som muligt - det lykkelige ægteskab mellem vin og mad.
Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.
Forfatteren gennemgår først vinens smagselementer og de overordnede retningslinjer for, hvad der passer sammen. Dernæst følger i bogens hoveddel en gennemgang af råvarer og retter med gode råd om, hvilke vine som egner sig til. Alle de almindeligt kendte råvarer er der - og en hel del af de mere sjældne og eksotiske. Retterne spænder fra det dagligdags med frikadeller og brun sovs til det mere eksklusive.
Forfatter | Søren Frank |
---|---|
Forlag | Politiken |
Indbinding | Ingen |
Varegruppe | Mad, vin, div. |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 9. nov. 2004 |
Sideantal | 245 |
Bredde | 197 |
Højde | 255 |
Dybde | 25 |
Vægt | 967 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 9. nov. 2004 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756768207 |
ISBN-10 | 8756768206 |
EAN | 9788756768207 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |