Webers steak

Af: Jamie Purviance
128,75 kr
555
ISBN
9788711359525

Den perfekte steak er en videnskab og stiller høje krav til både kød og kok!

Webers kok Jamie Purviance giver dig her sine bedste råd om den perfekte fedtmarmorering, farve og fugtighed i det rå kød, og hans bedste tips og retningslinjer til at få det lækreste resultat med den ønskede kernetemperatur og farve i den tilberedte steak.

Bogen indeholder 90 opskrifter, gode tips om grillteknik og trin for trin-guides til både grill og råvarer. Find opskrifter på bl.a. rib-eye, filet mignon, t-bone, sirloin og flankesteak samt et tilbehørsafsnit og masser af marinader og saucer, der sætter prikken over i’et.

Specifikationer
Forfatter Jamie Purviance
Forlag Lindhardt og Ringhof
Indbinding Hæftet
Thema koder Generel madlavning og opskrifter
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DBK
Udgivelsesdato 21. mar. 2014
Sideantal 144
Bredde 190
Højde 242
Dybde 13
Vægt 449
Første udgave 2014
Oplagsdato 21. mar. 2014
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788711359525
ISBN-10 8711359528
EAN 9788711359525
Sprog dan
Orignalsprog dan
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.