Webers steak
128,75 kr
555
ISBN
9788711359525
Den perfekte steak er en videnskab og stiller høje krav til både kød og kok!
Webers kok Jamie Purviance giver dig her sine bedste råd om den perfekte fedtmarmorering, farve og fugtighed i det rå kød, og hans bedste tips og retningslinjer til at få det lækreste resultat med den ønskede kernetemperatur og farve i den tilberedte steak.
Bogen indeholder 90 opskrifter, gode tips om grillteknik og trin for trin-guides til både grill og råvarer. Find opskrifter på bl.a. rib-eye, filet mignon, t-bone, sirloin og flankesteak samt et tilbehørsafsnit og masser af marinader og saucer, der sætter prikken over i’et.
Forfatter | Jamie Purviance |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. mar. 2014 |
Sideantal | 144 |
Bredde | 190 |
Højde | 242 |
Dybde | 13 |
Vægt | 449 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 21. mar. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711359525 |
ISBN-10 | 8711359528 |
EAN | 9788711359525 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |