Webers steak
Af: Jamie Purviance
128,75 kr
555
ISBN
9788711359525
Den perfekte steak er en videnskab og stiller høje krav til både kød og kok!
Webers kok Jamie Purviance giver dig her sine bedste råd om den perfekte fedtmarmorering, farve og fugtighed i det rå kød, og hans bedste tips og retningslinjer til at få det lækreste resultat med den ønskede kernetemperatur og farve i den tilberedte steak.
Bogen indeholder 90 opskrifter, gode tips om grillteknik og trin for trin-guides til både grill og råvarer. Find opskrifter på bl.a. rib-eye, filet mignon, t-bone, sirloin og flankesteak samt et tilbehørsafsnit og masser af marinader og saucer, der sætter prikken over i’et.
Forfatter | Jamie Purviance |
---|---|
Forlag | Lindhardt og Ringhof |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 21. mar. 2014 |
Sideantal | 144 |
Bredde | 190 |
Højde | 242 |
Dybde | 13 |
Vægt | 449 |
Første udgave | 2014 |
Oplagsdato | 21. mar. 2014 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788711359525 |
ISBN-10 | 8711359528 |
EAN | 9788711359525 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 555 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 1350 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788711359525 | ![]() |
ISBN | 978-87-11-35952-5 | |
BOPISBN13 | 9788711359525 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Webers steak | ![]() |
Varetekst | Purviance: Webers steak | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Originaltitel | Weber´s on the grill - steak & sides | ![]() |
Titel_Del_Hovedtitel | Webers steak | |
Undertitel | de bedste grillopskrifter | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Den perfekte steak er en videnskab og stiller høje krav til både kød og kok! Webers kok Jamie Purviance giver dig her sine bedste råd om den perfekte fedtmarmorering, farve og fugtighed i det rå kød, og hans bedste tips og retningslinjer til at få det lækreste resultat med den ønskede kernetemperatur og farve i den tilberedte steak. Bogen indeholder 90 opskrifter, gode tips om grillteknik og trin for trin-guides til både grill og råvarer. Find opskrifter på bl.a. rib-eye, filet mignon, t-bone, sirloin og flankesteak samt et tilbehørsafsnit og masser af marinader og saucer, der sætter prikken over i´et. | ![]() |
Anden information | På omslaget: 90 geniale opskrifter | |
ForlagsNavn | Lindhardt og Ringhof | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2014 | |
Bibliografisk historie | 1. udgave | |
Forfatterefternavn | Purviance | ![]() |
Forfatterfornavn | Jamie | ![]() |
Fotograf | Tim Turner | |
Oversætter | Bolette Rud Pallesen | |
Redaktion | Anne Frovin | |
Bredde | 190 | ![]() |
Dybde | 13 | ![]() |
Højde | 242 | ![]() |
Vægt | 449 | ![]() |
Indbindingsform | 12 | ![]() |
Sider | 144 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2014-04-28 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.11 | |
ThemaKode | WBA | |
ThemaDBC | DBC | |
Hovedfaust | 5 101 137 6 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2014 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2014 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2014-03-06 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2014-03-21 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | eng | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2014-04-14 | |
DagForSenesteÆndring | 2016-09-28 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20140402180816 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20140314 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2014 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 144 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | tr. i udl. | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201415¤BKM201415 | |
Udgivelsesår | 2014 |
Bøger i samme varegruppe: