Madjournal
298,75 kr
500
ISBN
9788756769365
God, simpel og tilgængelig madlavning ligger Madjournal på hjerte. Engelske Paul Cunningham er kokken bag den anmelderroste restaurant The Paul i Tivoli. I Madjournal laver Paul enkel og lækker hjemmelavet mad, som smager af det, den er. En personlig kogebog med dejlige opskrifter på fisk, kød, grønt, oste, desserter, bagværk og meget mere.
| Forfatter | Paul Cunningham |
|---|---|
| Forlag | Politiken |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Generel madlavning og opskrifter |
| Varegruppe | Kogebøger |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 14. nov. 2003 |
| Sideantal | 303 |
| Bredde | 197 |
| Højde | 256 |
| Dybde | 38 |
| Vægt | 1006 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 5. sep. 2007 |
| Oplag | 2 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788756769365 |
| ISBN-10 | 8756769369 |
| EAN | 9788756769365 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





