Whisky & Mad

Af: Jan Groth, Arne Adler
197,50 kr
På lager
ISBN
9788792752017
Hvorfor altid vælge vin til middagen? Vov pelsen, og find whiskyflasken frem! Denne bog koncentrerer sig om kombinationen ´whisky og mad´ og er skabt af den svenske whiskyambassadør, Jan Groth.

Alle opskrifter er lavet af nogle af Sveriges mest kendte og populære kokke. Groth har bedt disse om at skabe whiskyretter ud fra de whiskyer, han selv stillede til rådighed. Bogen indeholder både opskrifter på små retter, forretter, hovedretter, desserter plus tips til, hvilken ost eller chokolade, der er god til forskellige whiskyer. Alle opskrifter er desuden udstyret med ideer til den helt rigtige whisky til retten.

Bogen byder også på refleksioner over samspillet mellem whisky og mad, på overvejelser om, hvordan man laver en fuldendt whiskydinner, på introduktion til whiskyens historie og traditioner, fx fejringen af Robert Burns d. 25. januar med haggis og haggissangen, og på anekdoter og minder fra forfatterens whiskyrejser.

Alt i alt kan denne bog gøre dig til en whiskyconnaiseur både i køkkenet og ved middagsbordet.
Specifikationer
Forfatter Jan Groth, Arne Adler
Forlag Grenadine
Indbinding Indbundet
Varegruppe Mad, vin, div.
Ekspedition DAF
Udgivelsesdato 29. aug. 2011
Sideantal 143
Bredde 210
Højde 2650
Dybde 0
Vægt 660
Første udgave 2011
Oplagsdato 1. jan. 1900
Oplag 1
Udgave 1
ISBN-13 9788792752017
ISBN-10 8792752012
EAN 9788792752017
Sprog Dansk
Orignalsprog Svensk
Oversætter Stevali Production
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.