Frøken Jensens Påskemad
30,00 kr
500
ISBN
9788702010398
Frøken Jensens bedste påskeopskrifter inddelt i forretter, frokost- og middagsretter, desserter, bagværk og påskelækkerier.Påskemad er for de fleste danskere æg og lam. Skikken med at spise æg i påsken stammer fra gammel tid, for netop omkring påsketid begyndte hønsene igen at lægge æg efter den lange vinter. Frøken Jensens Påskemad er et udvalg af lette retter, der markerer forårets komme, men som også kan give lidt inspiration til madlavningen i påsken. For påsken er nok en højtid, men også en stribe af fridage, der giver lidt mere tid til at forkæle os selv - også ved middagsbordet.
Forfatter | Kristine Marie Jensen |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 1. apr. 2003 |
Sideantal | 56 |
Bredde | 162 |
Højde | 237 |
Dybde | 9 |
Vægt | 268 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 1. apr. 2003 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788702010398 |
ISBN-10 | 8702010399 |
EAN | 9788702010398 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Artist | Finn Evald |
Omslagsgrafiker | Finn Evald |
Illustreret i farver/sh | Nej |