Chop Chop
Danskerne har de senere år taget Thailand til sig som intet andet land - pga. af landet, klimaet, befolkningen og ikke mindst maden.
Kokken og madskribenten Carsten Kyster er ligesom mange andre danskere vild med thailandsk mad, som ikke bare smager forrygende, men også er sund og let at lave. I denne bog øser han ud af de mange opskrifter, han har samlet sammen gennem sin mangeårige kærlighed til landet og maden - og det på en måde, så alle kan være med. Samtidig har han sørget for, at alle de anvendte ingredienser er til at få fat på - eller også giver han et alternativ.
Bogen indeholder en kort intro til thailandsk madkultur og thailandske ingredienser og herefter et væld af retter fra både Nord- og Sydthailand. Der er opskrifter på alt fra snacks og gadekøkkenmad til supper, salater, fisk/skaldyr, curries, desserter og drinks. Hele bogen er gennemkrydret med små personlige historier og oplevelser.
Bogens mange lækre mad- og stemningsbilleder er taget on location i Thailand.
Undertitel | hak dig gennem det thailandske køkken |
---|---|
Forfatter | Carsten Kyster |
Forlag | Politiken |
Indbinding | Hæftet |
Thema koder | Nationale og regionale køkkener |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 7. nov. 2008 |
Sideantal | 221 |
Bredde | 0 |
Højde | 0 |
Dybde | 0 |
Vægt | 0 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 7. nov. 2008 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788756787451 |
ISBN-10 | 8756787456 |
EAN | 9788756787451 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |