Akvavit
68,75 kr
På lager
ISBN
9788763863704
I denne lille bog om akvavittens univers, sætter forfatterne drikken ind i en ny kontekst; drinks, cocktails og akvavit som ledsager til moderne mad.
I Danmark har akvavit været en fast ledsager til årets store frokoster, men nu har akvavitten sprunget de faste rammer og er blevet et interessant element i de drinks og cocktails, som bartendere verden over langer over disken. Den dynamiske duo Poulsgaard og Urth har med deres tilsammen 40 års erfaring i den skandinaviske restaurationsbranche været dybt involveret i akvavittens genoprejsning. Deres budskab er, at vi skal være stolte af vores alsidige og fantastiske spiritusarv, og de viser i bogen, hvordan man kan overføre kærligheden til vores nationale spiritus til en moderne kontekst.
| Forfatter | Rasmus Poulsgaard;Sune Birk Risum-Urth |
|---|---|
| Forlag | Gyldendal |
| Indbinding | Indbundet |
| Thema koder | Mad og drikke: spiritus og cocktails |
| Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
| Ekspedition | DBK |
| Udgivelsesdato | 26. mar. 2020 |
| Sideantal | 96 |
| Bredde | 113 |
| Højde | 155 |
| Dybde | 13 |
| Vægt | 161 |
| Første udgave | 0 |
| Oplagsdato | 26. mar. 2020 |
| Oplag | 1 |
| Udgave | 1 |
| ISBN-13 | 9788763863704 |
| ISBN-10 | 8763863704 |
| EAN | 9788763863704 |
| Sprog | dan |
| Orignalsprog | dan |
| Omslagsgrafiker | Bjørn Ortmann |
| Illustreret i farver/sh | Nej |





