Akvavit
68,75 kr
På lager
ISBN
9788763863704
I denne lille bog om akvavittens univers, sætter forfatterne drikken ind i en ny kontekst; drinks, cocktails og akvavit som ledsager til moderne mad.
I Danmark har akvavit været en fast ledsager til årets store frokoster, men nu har akvavitten sprunget de faste rammer og er blevet et interessant element i de drinks og cocktails, som bartendere verden over langer over disken. Den dynamiske duo Poulsgaard og Urth har med deres tilsammen 40 års erfaring i den skandinaviske restaurationsbranche været dybt involveret i akvavittens genoprejsning. Deres budskab er, at vi skal være stolte af vores alsidige og fantastiske spiritusarv, og de viser i bogen, hvordan man kan overføre kærligheden til vores nationale spiritus til en moderne kontekst.
Forfatter | Rasmus Poulsgaard;Sune Birk Risum-Urth |
---|---|
Forlag | Gyldendal |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Mad og drikke: spiritus og cocktails |
Varegruppe | Vin, Spiritus & Øl |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 26. mar. 2020 |
Sideantal | 96 |
Bredde | 113 |
Højde | 155 |
Dybde | 13 |
Vægt | 161 |
Første udgave | 0 |
Oplagsdato | 26. mar. 2020 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788763863704 |
ISBN-10 | 8763863704 |
EAN | 9788763863704 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Omslagsgrafiker | Bjørn Ortmann |
Illustreret i farver/sh | Nej |