Dampede retter
198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788770905404
I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, nærringsstoffer og vitaminer. Prøv fx at lave små dampede blæksprutter på squashcreme, havtaske dampet i citronmelisse eller server en lækker og anderledes dessert, som pærer dampet i calvados med ricotta og nødder.
Til alle opskrifter i bogen er der angivet sværhedsgrad, forberedelses- og tilberedningstid og forslag til vin, der passer til. Desuden findes tips og tricks til dampningen og beskrivelser af nyttigt udstyr.
Til alle opskrifter i bogen er der angivet sværhedsgrad, forberedelses- og tilberedningstid og forslag til vin, der passer til. Desuden findes tips og tricks til dampningen og beskrivelser af nyttigt udstyr.
Forlag | Turbine |
---|---|
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Kogebøger: Specielle retter og menuer |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 9. aug. 2012 |
Sideantal | 143 |
Bredde | 175 |
Højde | 284 |
Vægt | 360 |
Første udgave | 2012 |
Oplagsdato | 9. aug. 2012 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
Serie | Det finere italienske køkken |
ISBN-13 | 9788770905404 |
ISBN-10 | 8770905401 |
EAN | 9788770905404 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Oversætter | Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen |
Illustreret i farver/sh | Nej |