Dampede retter

198,75 kr
Desværre udsolgt fra forlaget
ISBN
9788770905404
 I Dampede retter kan man finde lækre og lokkende retter, der er fulde af velsmag - milevidt fra fordommene om dampet mad som trist helsekost uden smag. Men at dampede retter er sunde, kan man ikke komme uden om, da dampning er en tilberedningsform, der ikke kræver tilsætning af fedt, og som bevarer smag, duft, nærringsstoffer og vitaminer. Prøv fx at lave små dampede blæksprutter på squashcreme, havtaske dampet i citronmelisse eller server en lækker og anderledes dessert, som pærer dampet i calvados med ricotta og nødder.
Til alle opskrifter i bogen er der angivet sværhedsgrad, forberedelses- og tilberedningstid og forslag til vin, der passer til. Desuden findes tips og tricks til dampningen og beskrivelser af nyttigt udstyr.
Specifikationer
Forlag Turbine
Indbinding Hardback
Thema koder Kogebøger: Specielle retter og menuer
Varegruppe Kogebøger
Ekspedition DAF
Udgivelsesdato 9. aug. 2012
Sideantal 143
Bredde 175
Højde 284
Vægt 360
Første udgave 2012
Oplagsdato 9. aug. 2012
Oplag 1
Udgave 1
Serie Det finere italienske køkken
ISBN-13 9788770905404
ISBN-10 8770905401
EAN 9788770905404
Sprog dan
Orignalsprog dan
Oversætter Birgit Fuglsang, Ole Lindegård Henriksen
Illustreret i farver/sh Nej
Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.