Fermentering 2.0
I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronomiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores indre mikroliv, når vi spiser mad med levende planter.
Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til ditkøkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha. Og få sved på panden af din egen fermenterede hotsauce eller en af de vilde koreanske kimchi.
DYK NED I FERMENTERINGS UNIVERSET OG DYRK DIG SELV!
SØREN EJLERSEN er medstifter af Aarstiderne.com, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger.
DITTE INGEMANN er kogebogsforfatter, madfotograf, opskriftsudvikler og kvinden bag den populære blog thefoodclub.dk.
Forfatter | Søren Ejlersen og Ditte Ingemann Thuesen |
---|---|
Forlag | People'sPress |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kulturstudier: mad og samfund |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 23. mar. 2017 |
Sideantal | 206 |
Bredde | 178 |
Højde | 248 |
Dybde | 22 |
Vægt | 656 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 3. dec. 2018 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771803365 |
ISBN-10 | 877180336X |
EAN | 9788771803365 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |