Fermentering 2.0
I FERMENTERING 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren FERMENTERING. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend – i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronomiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores indre mikroliv, når vi spiser mad med levende planter.
Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til ditkøkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha. Og få sved på panden af din egen fermenterede hotsauce eller en af de vilde koreanske kimchi.
DYK NED I FERMENTERINGS UNIVERSET OG DYRK DIG SELV!
SØREN EJLERSEN er medstifter af Aarstiderne.com, passioneret foredragsholder og forfatter til en lang række grønne kogebøger.
DITTE INGEMANN er kogebogsforfatter, madfotograf, opskriftsudvikler og kvinden bag den populære blog thefoodclub.dk.
Forfatter | Søren Ejlersen og Ditte Ingemann Thuesen |
---|---|
Forlag | People'sPress |
Indbinding | Indbundet |
Thema koder | Kulturstudier: mad og samfund |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 23. mar. 2017 |
Sideantal | 206 |
Bredde | 178 |
Højde | 248 |
Dybde | 22 |
Vægt | 656 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 3. dec. 2018 |
Oplag | 3 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788771803365 |
ISBN-10 | 877180336X |
EAN | 9788771803365 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Undskyldningskode | 12 | ![]() |
---|---|---|
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
EkspeditionsID | 6 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788771803365 | ![]() |
ISBN | 978-87-7180-336-5 | |
BOPISBN13 | 9788771803365 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Fermentering 2.0 | ![]() |
Varetekst | Fermentering 2.0 | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Fermentering 2.0 | |
Undertitel | kondimenter | |
Ombyttes | Yes | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | Nu kommer opfølgeren til bestselleren Fermentering! Lær om det videnskabelige i fermentering - og få flere skønne opskrifter. Ny bog fra grøntsagsnørderne på Aarstiderne tager over, hvor bestselleren Fermentering slap. I Fermentering 2.0 dykker Søren Ejlersen og Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode og undersøger de processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend. Hvad sker der med frugter og grøntsager, når de mælkesyrergærer? Og hvordan påvirkes vores tarmes mikroliv, når vi spiser mad med levende planter. Desuden får du 50 nye opskrifter på pickles og salsaer, krydrede saucer og selvfølgelig kraut og kimchi. | ![]() |
Anden information | På titelsiden: Aarstiderne | |
ForlagsNavn | People'sPress | ![]() |
Korporationsnavn | Aarstiderne, firma | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2017. 2. oplag. 2017 i.e. 2018 | |
Bibliografisk historie | 1. udgave | |
Medforfatter | Søren Ejlersen, Ditte Ingemann | ![]() |
Forord | Sandor Katz | |
Illustrator | Ditte Ingemann | |
Redaktion | Marie Holm | |
Bredde | 178 | ![]() |
Dybde | 22 | ![]() |
Højde | 248 | ![]() |
Vægt | 656 | ![]() |
Indbindingsform | 2 | ![]() |
Sider | 203 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2017-02-01 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.13 | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Hovedfaust | 5 301 471 2 | |
Oplag | 3 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2018 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2017 | ![]() |
OrdreoptagelseDato | 2017-03-09 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2017-03-23 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2016-10-21 | |
DagForSenesteÆndring | 2019-03-01 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20180307180132 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20170313 | |
Forlagets hjemsted | Kbh. | ![]() |
År (fra DBC) | 2017 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 203 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Uændret optryk | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
EfterfølgendeUdgivelsesår | 2018 | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | u. st. | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201811¤ACT201711¤BKM201811 | |
Udgivelsesår | 2017 |