Bistromad
248,75 kr
På lager
ISBN
9788793709249
Bistromad er en helt særlig kogebog, for det er også en kærlighedserklæring til Remouladen. Altså restaurant Remouladen, smukt beliggende på havnen i Vejle. Bistromad er fyldt med spændende opskrifter fra menukortet gennem året på restauranten, og det er samtidig fortællinger om, hvorfor kokken Daniel McBurnie arbejder dér side om side med stjerneholdet af tjenere, opvaskere og andre kokke. Sammen udgør medarbejderne en homogen stab, som løfter i flok med målet om at give gæsterne en enestående oplevelse i restauranten.
Bistromad er opdelt i opskrifter på 10 småretter, interviewfortællinger indimellem 10 store retter, 10 desserter og fem basisopskrifter på væsentligt tilbehør til maden - krydret med et væld af spændende billeder fra restaurantkøkkenet, omgivelserne og de herligste madoplevelser.
Undertitel | Opskrifter fra en restaurant med havudsigt |
---|---|
Forfatter | Daniel Bro Schmidt |
Forlag | Pil & Birk |
Indbinding | Lærredsindbundet |
Thema koder | Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger af kendte personer, Kogebøger for selskaber, Mad og drikke osv., Serveringsbranchen |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DAF |
Udgivelsesdato | 20. jun. 2019 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 196 |
Højde | 266 |
Dybde | 18 |
Vægt | 940 |
Første udgave | 2019 |
Oplagsdato | 20. jun. 2019 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788793709249 |
ISBN-10 | 8793709242 |
EAN | 9788793709249 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Foreword Author | Morten Kirk Johansen |
Illustreret i farver/sh | Nej |
Photographer | Søren Gammelmark |