Vild saft
Af: Adam Engel
198,75 kr
Udsolgt
ISBN
9788740612196
I den vilde, danske natur kan man sanke bær, frugter, urter og blomster, der giver de mest fantastiske og læskende safter eller varme og dybe toddyer.
Vild saft indeholder opskrifter på disse safter og toddyer lavet på vilde bær og urter, inddelt efter årstidernes udbud i skov og krat.
Bogen er også en kilde til en udvidet forståelse af den vilde, danske natur og dens brugsværdi i køkkenet. Fortællingen om den vilde natur og sæsonerne kombineres med overskuelige opskrifter på både traditionelle safter og mere udfordrende cocktails, hvor forskellige smagsindtryk fra den vilde natur er nøje afstemt.
Forfatteren er tidligere restaurantchef og nuværende hotelbestyrer, Adam Engel, der har testet og smagt sig igennem den vilde naturs brug i alt fra cocktails til gryderetter, og brugen af gamle sylte- og saftmetoder. Bogen bygger videre på denne viden, og gør den håndgribelig og brugbar for både den naturglade børnefamilie og den erfarne ”sanker”.
Vild saft indeholder opskrifter på disse safter og toddyer lavet på vilde bær og urter, inddelt efter årstidernes udbud i skov og krat.
Bogen er også en kilde til en udvidet forståelse af den vilde, danske natur og dens brugsværdi i køkkenet. Fortællingen om den vilde natur og sæsonerne kombineres med overskuelige opskrifter på både traditionelle safter og mere udfordrende cocktails, hvor forskellige smagsindtryk fra den vilde natur er nøje afstemt.
Forfatteren er tidligere restaurantchef og nuværende hotelbestyrer, Adam Engel, der har testet og smagt sig igennem den vilde naturs brug i alt fra cocktails til gryderetter, og brugen af gamle sylte- og saftmetoder. Bogen bygger videre på denne viden, og gør den håndgribelig og brugbar for både den naturglade børnefamilie og den erfarne ”sanker”.
Undertitel | på urter, bær og blomster sanket i den danske natur |
---|---|
Forfatter | Adam Engel |
Forlag | Turbine |
Indbinding | Hardback |
Thema koder | Mad og drikke: drikke |
Varegruppe | Kogebøger |
Ekspedition | DBK |
Udgivelsesdato | 30. mar. 2017 |
Sideantal | 160 |
Bredde | 187 |
Højde | 247 |
Dybde | 21 |
Vægt | 666 |
Første udgave | 2017 |
Oplagsdato | 30. mar. 2017 |
Oplag | 1 |
Udgave | 1 |
ISBN-13 | 9788740612196 |
ISBN-10 | 8740612198 |
EAN | 9788740612196 |
Sprog | dan |
Orignalsprog | dan |
Illustreret i farver/sh | Nej |
BoghandelensVaregruppe | Kogebøger | ![]() |
---|---|---|
EkspeditionsID | 1 | ![]() |
Varetype | 1 | |
Materialekode | Papir-bog | |
EANBeregnet | 9788740612196 | ![]() |
ISBN | 978-87-406-1219-6 | |
BOPISBN13 | 9788740612196 | |
Bogklubbog | ikke bogklubbog/vare. | |
Subskriptionsbog | ikke subskriptionsbog | |
Er varen til videresalg | Yes | ![]() |
Titel | Vild saft | ![]() |
Varetekst | Engel: Vild saft | ![]() |
Varetekst_Låst | Nej / ikke låst | |
Titel_Del_Hovedtitel | Vild saft | |
Undertitel | på urter, bær og blomster sanket i den danske natur | |
Ombyttes | No | |
Kan returneres | No | |
Kædetitel | False | |
Forlagstekst | I den vilde, danske natur kan man sanke bær, frugter, urter og blomster, der giver de mest fantastiske og læskende safter eller varme og dybe toddyer. Vild saft indeholder opskrifter på disse safter og toddyer lavet på vilde bær og urter, inddelt efter årstidernes udbud i skov og krat. Bogen er også en kilde til en udvidet forståelse af den vilde, danske natur og dens brugsværdi i køkkenet. Fortællingen om den vilde natur og sæsonerne kombineres med overskuelige opskrifter på både traditionelle safter og mere udfordrende cocktails, hvor forskellige smagsindtryk fra den vilde natur er nøje afstemt. Forfatteren er tidligere restaurantchef og nuværende hotelbestyrer, Adam Engel, der har testet og smagt sig igennem den vilde naturs brug i alt fra cocktails til gryderetter, og brugen af gamle sylte- og saftmetoder. Bogen bygger videre på denne viden, og gør den håndgribelig og brugbar for både den naturglade børnefamilie og den erfarne ”sanker”. | ![]() |
Anden information | På omslaget: På urter, bær og blomster sanket i den danske natur | |
ForlagsNavn | Turbine | ![]() |
Note om udgavens oplag | 1. oplag. 2017 | |
Bibliografisk historie | 1. udgave | |
ForfatterFødselsår | 1987 | ![]() |
Forfatterefternavn | Engel | ![]() |
Forfatterfornavn | Adam | ![]() |
Illustrator | Chris Tonnesen | |
Redaktion | Helene Lund Sylvestersen | |
Bredde | 187 | ![]() |
Dybde | 21 | ![]() |
Højde | 247 | ![]() |
Vægt | 666 | ![]() |
Indbindingsform | 10 | ![]() |
Sider | 155 | |
Illustrationsangivelser | ill. i farver | ![]() |
LandId | 131 | |
Billede | jpg | ![]() |
Sidste ændring for billede | 2017-02-17 00:00:00 | |
Decimalklasse | 64.19 | |
ThemaKode | WBX | |
ThemaDBC | Forlaget | |
Hovedfaust | 5 305 270 3 | |
Oplag | 1 | ![]() |
Udgave | 1 | |
ÅrForSenesteOplag | 2017 | ![]() |
ÅrForUdgave | 2017 | ![]() |
Udgivelsesdato | 2017-03-30 | ![]() |
Udgivelsesland | dk | |
Hovedsprog | dan | |
SprogOriginaludgaven | dan | |
Materialet sprog | dan | |
Oprettet | 2016-08-09 | |
DagForSenesteÆndring | 2019-08-19 | |
OpdateringsDatoHovedpost | 20170426180605 | |
OprettelsesDatoHovedpost | 20170324 | |
Forlagets hjemsted | Aarhus | ![]() |
År (fra DBC) | 2017 | |
Post status | Ny post | |
Post Type | Enkeltstående post | |
Sidetal bemærkninger | 155 sider | |
Indholdets form | Nonfiktion | |
Festskrift | ikke festskrift | |
Stor skrift | almindelig skriftstørrelse | |
Bibliografisk kategori | monografi | |
Udgivelsesstatus | Førsteudgave | |
Katalogiseringsniveau | Katalogisering, selvsyn | |
Generel materialebetegnelse | tekst - tekst | |
Specifik materialebetegnelse | xx | |
Mellemoriginalens sprog | und | |
SprogIResumeer | und | |
Sprog_Mindre_Andel | und | |
Sprog_Parallel_Tekst | und | |
Sprog_I_Undertekster | und | |
Trykkeri | u. st. | |
Faglitteratur_Niveau | Alment niveau | |
Ugefortegnelse | DBF201718¤BKM201718 | |
Udgivelsesår | 2017 |
Bøger i samme varegruppe: